Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження водно-спиртового екстрагування шовковиці чорної
    (2023) Мороз, Анастасія Олександрівна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто використання натуральних барвників у харчових продуктах. Показано, що розширення їх асортименту та удосконалення технологій виробництва актуальне питання. Для отримання барвника червоного кольору з шовковиці чорної сорту «Українська 107» кращим екстрагентом являється водно-спиртовий розчин з концентрацією спирту 70 %.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення технології отримання харчових барвників природного походження
    (2023) Войтовська, Вікторія Іванівна; Євчук, Яна Валеріївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі показано що дрібнодисперсні порошкоподібні барвники натурального походження із буряку столового сорту Детройт Дарк Ред 2, отримані за удосконаленою технологією, можна широко використовувати у харчовій промисловості, зокрема як такі, що мають імуномодулюючу дію.
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи обробки калини методом осмотичної дегідратації
    (2023) Іванов, Дмитро Вікторович; Шутюк, Віталій Володимирович
    В роботі розглянуто осмотичну дегідратацію як найкращих метод для збільшення терміну зберігання ягід калини. Осмотично зневоднену калини в подальшому доцільно концентрувати або висушувати рідких і сухих натуральних барвників.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія виробництва натуральних барвників із плодоовочевої сировини
    (2021) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шулік, Марина Сергіївна; Шутюк, Віталій Володимирович
    Натуральний виноградний барвник випускається у рідкому вигляді – як сироп або у вигляді сухого порошку. Для отримання харчового виноградного барвника використовують свіжовіджаті виноградні вичавки інтенсивно забарвлених червоних сортів винограду.