Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Динаміка зміни показників сировини рослинного походження під час зберігання в охолодженому стані(2015) Лехнівська, Світлана Василівна; Хижняк, Віроніка Віталіївна; Жеплінська, Марія Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі наведено результати зберігання яблук та топінамбура протягом двох місяців в умовах понижених температур. На основі аналізу отриманих результатів встановлені оптимальні параметри зберігання яблук та топінамбура. This paper presents the results of artichoke and apple storage for two months under conditions of low temperature. Based on the analysis of the results set optimal parameters storage apples and artichoke.Документ Інуліновмісні продукти на основі топінамбуру(2015) Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичКонцентрований екстракт з бульб топінамбура призначений для заміни цукру на фруктозу, може бути використаний безпосередньо в харчуванні людини та для виробництва біологічно активних харчових добавок. The concentrated extract of artichoke tuber designed to replace sugar fructose, can be used directly in human nutrition and for the production of biologically active food additives.Документ Отримання екстракту інуліну з сушеного топінамбура(2014) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Баклан (Гаган), Інна Олександрівна; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Жеплінська, Марія МихайлівнаВ роботі наведені результати досліджень використання екстракту інуліну як пребіотика, інгредієнта в хлібобулочних виробах та функціональних напоях, а також оцінка його стабільності в яблучному соку. The paper studies the use of a prebiotic inulin extract, an ingredient in baked goods and functional drinks, and assess its stability in apple juice.Документ Дослідження процесу екстракції топінамбура при кипінні під вакуумом(2014) Гончар, Юлія; Калітка, Валентина; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичУ результаті дослідження екстракції топінамбура під час кипіння під розрідженням визначено такі раціональні технологічні режими: температура — 50...60 °С, тривалість — 30...45 хв, гідромодуль - 1,5...2,0. За таких умов вихід інуліну становить понад 70 % від початкового вмісту. The study of extraction artichoke boiling under watering, the following rational technological conditions: temperature - 50 ... 60 ° C, duration - 30 ... 45 min hydraulic - 1.5 ... 2.0. Under these conditions, the output of inulin is more than 70% of the original content.Документ Дослідження процесу сушіння екстракту топінамбура(2014) Калітка, Валентина; Гончар, Юлія; Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій ВолодимировичВ роботі розглянуті технологію отримання сухого екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів сушіння екстракту топінамбура. In the article the technology of dry extract of artichoke. The basic results of studies with different technological modes of artichoke dry extract.Документ Дослідження кінетики процесу сушіння екстракту топінамбура(1998) Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр СеменовичВ роботі наведено результати дослідів з сушіння екстракту топінамбура. Показано схему експериментальної установки для дослідження кінетики сушіння екстракту топінамбура. This paper presents the results of experiments with dry extract of of Jerusalem artichoke. Shows a diagram of the experimental setup for studying the kinetics of dry extract of of Jerusalem artichoke.Документ Дослідження процесу екстракції топінамбура за різних режимів(2012) Бессараб, Олександр Семенович; Шутюк, Віталій Володимирович; Гейнце, Вікторія ВіталіївнаВ статті розглянуті технологію отримання екстракту з топінамбура. Наведені основні результати досліджень з різних технологічних режимів екстрагування топінамбура під вакуумом. In the article the technology to extract from artichoke. The basic results of the different technological regimes extraction artichoke under vacuum.