Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Вибір розміру, форми та матеріалу інертних частинок при сушіння харчових продуктів у киплячому шарі
    (2014) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Виробництво дрібнодисперсних сухих продуктів, таких як натуральні барвники, продукти харчування, корма та інше, з мінімальними витратами енергетичних ресурсів є одним із важливих завдань у харчовій промисловості. Production of fine dry products such as natural dyes, food, feed, etc., with minimal cost energy is one of the important tasks in the food industry.
  • Ескіз
    Документ
    Залишкові пивні дріжджі - перспектива використання
    (2005) Якобчук, Роман Леонідович; Яровий, Володимир Леонідович
    Наведена перспектива використання сухих пивних дріжджів. Приведенная перспектива использования сухих пивных дрожжей. Present the prospect of using dried brewer's yeast.
  • Ескіз
    Документ
    Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів
    (Яровий, В. Л. Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів / В. Л. Яровий, Р. Л. Якобчук // Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : всеукр. науково- практ. конф., 16-17 травня 2013р. : [тези] / редкол. : О. І. Черевко [та ін.] ; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Х. : ХДУХТ, 2013. – С. 123-124., 2013) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович
    Наведено передумови вибору форми і матеріалу інертних тіл при сушінні рідких продуктів в псевдозрідженому шарі. Shows prerequisites choice of form and material inert bodies during drying of liquid products in a fluidized bed.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення конструкцій барабанних сушарок для сушіння сипких харчових продуктів
    (2011) Яровий, Володимир Леонідович; Якобчук, Роман Леонідович
    Запропонована конструкція барабанної сушарки, що дозволяє забезпечити високі якісні показники висушеного продукту та зменшити енерговитрати на процес сушіння. The design of drum drier, which allows for high quality dried product performance and reduce energy consumption for the drying process.