Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Improving recipe composition and technology of bread sticks(2013) Arsenieva, Larisa; Yaschenko, Victoria; Smirnova, ElizabethДокумент Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technology(2013) Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Kokhan, Olena M.The abstract states the necessity of using phyto- and carotene containing raw materials in emulsion –type sauces for improving their quality and biological value.Документ Prospects for the use of sea kelp in technology of pastry products(2013) Sharan, Larisa; Bura, Anna; Arsenieva, Larisa; Sharan, Andrii; Kokhan, Olena M.The abstract states the necessity of using seaweed supplements in confectionery products to enrichthem by iodine and improve their nutritional value. У тезах йдеться про необхідність використання добавок морських водоростей у виробництві кондитерських виробів для збагачення продукції йодом та покращення її поживної цінності.Документ Pleurotus ostreatus mushrooms – perspective ingredient for bakery industry(2013) Yaschenko, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, ElizabethIt is given the general characteristic, chemical composition, nutritional and biological value of Pleurotus ostreatus mushrooms. Special attention is paid to the protein complex of Pleurotus ostreatus. Наведено загальну характеристику гливи звичайної, її хімічний склад, харчову та біологічну цінність. Особлива увага приділяється білковому комплексу гливи.Документ The course of biochemical processes in fermenting-forming aggregate(НУХТ, 2012) Zarubina, Victoria; Arsenieva, Larisa; Smirnova, ElizabethIt was investigated the dynamics of sugars in the dough and changes in fractional composition of protein substances in semi-finished products under the influence of higher pressure that is created in the chamber of fermenting-forming aggregate.