Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Implementation of a safety and quality control system for sauce production(2023) Dudarev, Igor; Zaporozhets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Omelchenko, MariiaДослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукціїДокумент Improvement of the technology of alcoholic cocktails(2022) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, OleksandraДосліджено удосконалення технології коктейлів із застосуванням желатину для подовження терміну зберігання до 12 годин і розширення форматів реалізації. Приготування коктейлю «Pink Bubblegum Bear» покращує органолептичні властивості завдяки інноваційній подачі, яскравому кольору та пом’якшеному смакуДокумент Improvement of chocolate technology using natural dye curcumin(2022) Omelchenko, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, OlegУ дослідженні розглядається заміна синтетичного барвника тартразину натуральним барвником куркуміном у технології темперованого шоколаду. Така заміна покращує антиоксидантні властивості, підвищує органолептичні показники та забезпечує користь для здоров’я