Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Implementation of a safety and quality control system for sauce production
    (2023) Dudarev, Igor; Zaporozhets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Omelchenko, Mariia
    Дослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукції
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of the technology of alcoholic cocktails
    (2022) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra
    Досліджено удосконалення технології коктейлів із застосуванням желатину для подовження терміну зберігання до 12 годин і розширення форматів реалізації. Приготування коктейлю «Pink Bubblegum Bear» покращує органолептичні властивості завдяки інноваційній подачі, яскравому кольору та пом’якшеному смаку
  • Ескіз
    Документ
    Improvement of chocolate technology using natural dye curcumin
    (2022) Omelchenko, Mariia; Niemirich, Oleksandra; Kuzmin, Oleg
    У дослідженні розглядається заміна синтетичного барвника тартразину натуральним барвником куркуміном у технології темперованого шоколаду. Така заміна покращує антиоксидантні властивості, підвищує органолептичні показники та забезпечує користь для здоров’я