Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    The technology of selecting and applying food additives
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla
    In modern conditions, the use of various food additives is promising. All sectors of the food industry utilize a wide range of these substances and their compositions. Therefore, the study of issues related to the selection and application of food additives is relevant.
  • Ескіз
    Документ
    Prospects for the production of cream drinks
    (2023) Shumylo, Oleksiy; Tymchuk, Alla; Grek, Olena
  • Ескіз
    Документ
    Technology of multicomponent albumin product
    (НУХТ, 2023-04-03) Soloviov, Nikita; Tymchuk, Alla
    Розроблена технологія полікомпонентного альбумінного продукту із заданим складом та властивостями. Визначено оптимальну дозу та спосіб внесення сиропу топінамбура до концентрату білкового молочного. Досліджено вплив сиропу топінамбура на здатність готового продукту до зберігання протягом 72 год. The technology of a multicomponent albumin product with a given composition and properties has been developed. The optimal dose and method of adding Jerusalem artichoke syrup to milk protein concentrate has been determined. The effect of Jerusalem artichoke syrup on the ability of the finished product to be stored for 72 hours was investigated.