Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 34
  • Ескіз
    Документ
    Вдосконалення виробничого процесу макаронних виробів через Lean-менеджмент: кроки та інструменти
    (2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана Сергіївна
    Концепція Lean-виробництва в галузі харчової продукції спрямована на мінімізацію втрат, оптимізацію виробничих процесів і фокусування на наданні вартості споживачу. Впровадження методів Lean-виробництва включає наступні кроки: підготовчий етап, оцінка поточного стану, використання вибраного інструментарію (такого як 5S, Kanban, Value Stream Mapping, Kaizen, Poka-Yoke, Jidoka, Andon, SMED, Heijunka та інші), створення оптимального потоку виробництва, зменшення втрат, залучення співробітників у процес вдосконалення та забезпечення сталості виробництва. Наведено алгоритм впровадження концепції Lean-виробництва на прикладі підприємства макаронної галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Впровадження новітніх підходів для виготовлення авторських коктейлів у закладах ресторанного господарства
    (2024) Ластовець, Марина Олегівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
    Запропоновано шляхи удосконалення авторських коктейлів, що сприятиме підвищенню якості обслуговування, розширенню асортименту та підвищенню конкурентоспроможності закладів ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Конкурентне середовище підприємств індустрії гостинності
    (2024) Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Індустрія гостинності займає важливе місце в економіці країни. Актуальною проблемою є підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств готельного бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Використання інноваційних IT-технології як інструменту підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі м. Трускавець)
    (2024) Нікітіна, Тетяна Андріївна; Широбокова, Анастасія Леонідівна
    Готельні підприємства за для отримання переваг на ринку впроваджують у свою діяльність новітні IT-технології надають переваги. Актуальним є дослідження впливу інноваційних IT-технологій на підвищення конкурентоспроможності підприємств готельного бізнесу
  • Ескіз
    Документ
    Підвищення конкурентоспроможності готельних послуг
    (2024) Баєв, Вадим Вікторович; Сологуб, Кирило Сергійович
    Конкурентна перевага готелю лежить в основі його успішної діяльності на ринку. Готельне господарство є важливою складовою туристичної індустрії та являє собою сукупність видів діяльності, спрямованих на обслуговування споживачів. У сучасних умовах бізнесу на ринку готельно-туристичних послуг для збереження конкурентоспроможності готельного підприємства необхідно реалізовувати цілий комплекс заходів по формуванню і закріпленню конкурентних переваг.
  • Ескіз
    Документ
    Кластерний аналіз підприємств енергетичної промисловості України в рамках аналізу конкурентоспроможності
    (2022) Роганова, Ганна Олександрівна; Додатко, Яна Ярославівна
  • Ескіз
    Документ
    Оцінка конкурентоспроможності підприємства енергетичної галузі
    (2022) Роганова, Ганна Олександрівна; Додатко, Яна Ярославівна
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення технології ганашу для кондитерських виробів
    (2021) Колосовська, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна
    Завданням винаходу є розробка складу ганашів з більш високими біологічно активними властивостями, а також з більш високими органолептичними властивостями. The task of the invention is to develop the composition of ganaches with higher biologically active properties, as well as with higher organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Тренди готельного бізнесу
    (Тренди готельного бізнесу / В. Ф. Доценко, В. В. Цирульнікова, О. М. Тищенко, А. О. Різник // Сталий розвиток: погляд молоді : матеріали І міжнародної науково-практичної конференції для студентів і молодих вчених, 28 лютого 2020 р., м. Київ. – Київ : Українсько-американський університет Конкордія, 2020. – С. 12–16, 2020) Доценко, Віктор Федорович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна; Різник, Анастасія Олександрівна
    У тезах розглянуто світові тренди індустрії гостинності, трансформацію попиту на туристичні та готельні продукти, що породжує нові форми організації та надання конкурентоспроможних послуг. The thesis deals with the global trends in the hospitality industry, the transformation of demand for tourist and hotel products, which gives rise to new forms of organization and the provision of competitive services.