Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанний бізнес України: кризи та розвиток
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Доосліджено роль готельно-ресторанного бізнесу в економічному розвитку України, його внесок у ВВП, зайнятість та туризм. Розглянуто вплив криз на галузь та можливості для зростання через інновації та державну підтримку
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможність
  • Ескіз
    Документ
    Контроль якості послуг закладів гостинності
    (2024) Різник, Анастасія Олександрівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна
    Завданням українських закладів гостинності є створення системи якісного обслуговування, що дозволить забезпечити надання конкурентоздатних послуг. Вирішення можливо досягнути кількома способами: – застосування американської моделі інтер-націоналізації,за якої споживач має можливість отримання гарантованого рівня сервісу; – створення якісних послуг із чітким дотриманням параметрів комфортності
  • Ескіз
    Документ
    Роль маркетингових стратегій у прибутковості підприємств готельно-ресторанного бізнесу
    (2024) Винник, Ірина Олександрівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Готельно-ресторанний бізнес є однією з найважливіших галузей економіки України. Він забезпечує робочими місцями тисячі людей і приносить значні надходження до бюджету країни. Однак, у сучасних умовах конкуренції, готельно-ресторанним підприємствам необхідно постійно розробляти та впроваджувати ефективні маркетингові стратегії, щоб залишатися конкурентоспроможними та отримувати прибуток
  • Ескіз
    Документ
    Інновації з удосконалення асортименту дієтичних страв в ресторані готелю як інструмент підвищення конкурентоспроможності
    (2024) Ковальов, Данило Ярославович; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Впровадження в ресторані при готелі дієтичних страв забезпечує задоволення попиту гостей, що прагнуть до здорового способу життя, і тим самим створює конкурентні переваги для підприємства на ринку готельних послуг. Актуальності набуває удосконалення асортименту дієтичних страв у ресторані готельного підприємства в контексті вимог здорового харчування
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційна діяльність в закладах гостинності
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна
    Обґрунтовано сучасні тренди інноваційної діяльності у готельно-ресторанній індустрії, які зумовлюють уточнення існуючих теоретичних розробок. Використання інновації в практичній діяльності підприємств при модернізації та вдосконаленні процесу обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa
    (2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Розширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв. Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.
  • Ескіз
    Документ
    Доцільність використання фортифікованих м’ясних посічених напівфабрикатів для HoReCa
    (2023) Бірюк, Юлія Вікторівна; Архіпчук, Олександр Васильович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна
    Обгрунтовано доцільність впровадження фортифікованих м’ясних продуктів у HoReCa, шляхом використання попередньо збагаченої сировини. The expediency of introducing fortified meat products in HoReCa by using pre-enriched raw materials is substantiated.
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми готельно-ресторанного бізнесу України
    (2023) Марчанчин, Анна Леонідівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна
    Сфера обслуговування України постійно стикається із труднощами. Проте останні роки були вкрай важкими. Український бізнес зазнав великих втрат, спершу через Covid-19, наразі ще й війна. Тому сьогодні актуальним є не тільки виявлення сучасних проблем готельно-ресторанного бізнесу, а і надання пропозицій що до їх подолання. Ukraine's service sector is constantly facing difficulties. However, the last years were extremely difficult. Ukrainian business suffered great losses, first because of Covid-19, and now also because of the war. Therefore, today it is important not only to identify the modern problems of the hotel and restaurant business, but also to provide suggestions for overcoming them.