Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Перспективи використання амарантового борошна в закладах ресторанного господарства
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів з борошна амаранту, враховуючи його хімічний склад та вміст поживних речовин та охарактеризовано напрям збільшення асортименту продуктів підвищеної харчової та біологічної цінності в закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Концепція zero-waste в сфері готельного та ресторанного бізнесу
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна
    Обґрунтовано всі необхідні чинники, які б забезпечували високий рівень розвитку екологізації готельного та ресторанного бізнесу, наведено комплекс заходів, якими мають забезпечуватися екологічні норми
  • Ескіз
    Документ
    Харчові добавки у технологіях продукції ресторанного господарства
    (2023) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано доцільність використання харчових добавок, які дають можливість отримати вироби з оптимальними показниками, що дуже актуально в сьогоднішніх умовах