Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ The Study of the Fatty Acids Composition of Domestic Brands of Sunflower Oil by NMR 1H Spectroscopy(2017) Kovaleva, Svetlana; Hutsalo, InnaДокумент Essential contribution of omega-3 fatty acids(2016) Molodid, Tetiana; Lukianets, HalynaДокумент Якість та безпечність жирових продуктів(2013) Іванов, Сергій Віталійович; Задкова, Олександра Сергіївна; Усатюк, Світлана ІванівнаРозглянуто токсичні сполуки, які можуть утворюватися у жирових продуктах в процесі технологічної переробки олій і жирів, та в результаті їх псування. Toxic compounds, that can form in fat products during technological processing of oils and fats and as a result of its spoilage is considered.Документ Определение количественного жирнокислотного состава молока домашних животных с целью усовершенствования рецептуры детских адаптированых молочных смесей(2013) Белинская, Кристина; Фалендыш, Наталья Алексеевна; Шутюк, Виталий ВладимировичИсследования посвящены изучению жирнокислотного состава молока домашних животных. Исследования показали отличия жирнокислотного состава восстановленого молока животных от жирнокислотного состава сухого молока. Research focuses on the study of fatty acid composition of milk animals. Studies have shown differences of reconstituted milk of animals from the fatty acid composition of milk powder.Документ Пути усовершенствования продуктов детского питания(2012) Белинская, Кристина; Фалендыш, Наталья АлексеевнаРабота посвящена проблеме создания новых сбалансированных продуктов питания для детей первого года жизни. С этой целью предлагается использовать различные виды молока млекопитающих. Изучено жирнокислотный состав различных видов молока млекопитающих и проведена сравнительная их оценка с женским молоком. The work deals with the problem of balancing the development of new food products for infants. For this purpose it is proposed to use different types of mammalian milk. Studied the fatty acid composition of different types of mammalian milk, and a comparative evaluation with human milk.Документ Rheological properties of the microbial exopolysaccharide ethapolan syntesized in the presence of exogenous fatty acids in the culture medium(2012) Olefirenko, G.; Pirog, TatianaAdding of exogenous fatty acids into the growth medium of Acinetobacter sp. IMV B-7005 with mixed substrates is accompanied by the increase of not only rheological characteristics of solutions of purified ethapolan preparations but also of culture broth solutions containing ethapolan. As for enhanced oil recovery and in technical detergents ethapolan is usually used as postfermentation culture broth, the implementation of technology of its producing using a mixture of growth substrates with adding of exogenous fatty acids can significantly reduce the cost of the desired product by utilization of cheap substrates and improving its rheological characteristics / Внесення екзогенних жирних кислот у поживне середовище за умов культивування Acinetobactersp. ІМВ B-7005 на суміші ростових субстратів супроводжувалось підвищенням реологічних характеристик не тільки розчинів очищених препаратів етаполану, а й розчинів культуральної рідини, що містила етаполан. Оскільки для підвищення нафтовидобутку і виготовлення технічних мийних засобів використовується етаполан у вигляді постферментаційної культуральної рідини, то реалізація його технології на суміші ростових субстратів з внесенням екзогенних жирних кислот дає змогу суттєво знизити собівартість цільового продукту як в результаті використання дешевих субстратів, так і за рахунок підвищення реологічних характеристик, що визначають практичну значущість цього полісахариду