Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
50 результатів
Результати пошуку
Документ Контроль качества зерна и отраслевые стандартные образцы(2017) Олейник, Светлана Ивановна; Ковальчук, Владимир ПетровичПоказано актуальность создания отраслевых стандартных образцов зерна с определенными аттестованными значениями основных показателей, что позволяет обеспечить осуществление контроля, установить точность и достоверность результатов измерений показателей качества, которые выполняются по стандартизированным методикам. The urgency of the work is that the established industry standard samples with the determined attributes of the main indicators will enable to provide control to establish the accuracy and reliability of the results of measurements of quality indicators of grain, which are performed according to standardized methods.Документ Методика определения комплексного показателя качества сортов мягкой пшеницы (зерно, мука, хлеб)(2011) Кузьмин, Олег Владимирович; Рябченко, Николай Александрович; Михалёва, Елена НиколаевнаВ статье приведена методика комплексной оценки качества 5 сортов зерна озимой мягкой пшеницы в соответствии с принципами квалиметрии. In the article methods over of complex estimation of quality are brought 5 sorts of grain of winter soft wheat in accordance with principles of qualimetry.Документ Метод определения срока годности пищевых продуктов(2016) Коваль, Ольга Андреевна; Гуць, Виктор СтепановичПредложена математическая модель процессов изменения качества пищевых продуктов с целью определения их срока годности. В основу модели положены дифференциальные уравнения второго порядка, описывающие кинетику накопления вредных веществ, изменения структурно-механических свойств. A mathematical model of the processes of changing the quality of food products is proposed with a view to determining their shelf life. The model is based on differential equations of the second order, describing the kinetics of accumulation of harmful substances, changes in structural and mechanical properties.Документ Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв(2017) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаДосліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.Документ Застосування методів прикладної реології при аналізі якості харчових продуктів(2017) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга АндріївнаЗапропоновано визначати зміну якості харчових продуктів при зберіганні, шляхом аналізу їх реологічних властивостей. Представлена математичну модель, процесу релаксації напруги.Документ Soy isolates in technology of meat products(2016) Fursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Goncharov, GeorgiProteins from plants and animals are the most common preparations on the market food supplements. They are used to correct the balance of properties and chemical composition of foods. They can stabilize the quality and yield of products and effectively modify the functional and technological properties of meat and correcting nutritional and biological value of the finished product.Документ Комплексная оценка качества водки(2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег ВладимировичВ статье приведена методика комплексной количественной оценки качества водки для ликеро-водочного производства, согласно принципам квалиметрии. In the article the method of complex quantitative assessment of the quality of vodka of alcoholic beverage production is presented, according to the principles of qualimetry.Документ Разработка иерархической структуры показателей качества технологической воды для производства водки(2011) Кузьмин, Олег Владимирович; Топольник, Вера Григорьевна; Ловягин, Александр НиколаевичПолучены результаты исследований на стадии процесса подготовки технологической воды для оценки её качества. The obtained results of the study at the stage of the process of preparation of technological water for evaluation and quality.Документ Метод определения срока годности пищевых продуктов(2017) Коваль, Ольга Андреевна; Гуць, Виктор СтепановичПредложена математическая модель процессов изменения качества пищевых продуктов с целью определения их срока годности. В основу модели положены дифференциальные уравнения второго порядка, описывающие кинетику накопления вредных веществ, изменения структурно-механических свойств. A mathematical model of the processes of changing the quality of food products is proposed with a view to determining their shelf life. The model is based on differential equations of the second order, describing the kinetics of accumulation of harmful substances, changes in structural and mechanical properties.Документ Food safety assessment of products(2017) Shysh, Ruslana; Molozhon, Maria