Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Розроблення сухого напою для військовослужбовців та оцінка його якості(2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина ЮріївнаПоказано, що використання ягідної сировини в напою, який може використовуватись у складі раціонів харчування військовослужбовців (норма №15), забезпечує військових необхідними мікро- та макроелементами, впливає на формування гарних показників якості, сприяє розширенню асортименту страв у сухих пайках та урізноманітнює меню військовослужбовців.Документ Розроблення напою для військовослужбовців(2024) Гаврилюк, Олександр Миколайович; Гойко, Ірина ЮріївнаРозроблено напій, який може використовуватись у складі раціонів харчування норми №15 для забезпечення військовослужбовців, що ведуть бойові дії, необхідними біологічно активними речовинами, мікро- та макроелементамиДокумент Розроблення кисломолочних сирків з використанням ягідної сировини(2024) Гойко, Ірина ЮріївнаПоказано використання ягідної сировини у виробництві кисломолочних сирків дає змогу розширити асортимент кисломолочних продуктів, збагачених комплексом біологічно активних речовинДокумент Кисломолочні сирки для дітей з використанням ягідної сировини(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаОбґрунтовано використання ягідної сировини, а саме чорної смородини та обліпихи у виробництві кисломолочного сиру для дітей. The use of berry raw materials, namely black currants and sea buckthorn in the production of sour milk cheese for children is substantiated.Документ Моніторінг виробничих процесів виробництва десертів у ресторанних закладах(2021) Гойко, Ірина ЮріївнаПроведено моніторинг виробничих процесів виробництва сиркових десертів на основі кисломолочного сиру з використанням збагачувачів із ягідної сировини. Monitoring of production processes of production of cottage cheese desserts on the basis of sour-milk cheese with use of enrichments from berry raw materials is carried outДокумент Розроблення критеріїв вибору ягідної сировини в якості коагулянту білків молока(2020) Пшенична, Тетяна Володимирівна; Грек, Олена ВікторівнаРозроблено критерії вибору ягідної сировини, як коагулянту для термокислотного осадження білків молока. Доведено відповідність ягід чорної смородини вимогам за регіональною доступністю, врожайністю, наявністю промислових форм перероблення, рівнем органічних кислот та вітаміну С.The criteria for the selection of berry raw materials as a coagulant for thermo acid coagulation of milk proteins have been developed. The compliance of black currant berries with the requirements for regional availability, productivity, the presence of industrial processing forms, the level of organic acids and vitamin C has been proven.