Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
44 результатів
Результати пошуку
Документ Organization of restaurant space based on HACCP requirements and recommendation(2024) Kamets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Matyiashchuk, OlenaДокумент Використання світла в дизайні інтер`єра ЗРГ(2024) Матошина, Валерія Валеріївна; Силка, Ірина Миколаївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаДокумент 3d-друк у дизайні готельно-ресторанних підприємств(2021) Гончар, Ірина Миколаївна; Бортнічук, Олег ВікторовичВ статті описано можливість використання 3d-друку в готельно-ресторанному господарстві.Документ Особливості дизайну етикеткової поліграфічної продукції(2024) Токарева, Арина; Десик, Микола ГригоровичДокумент Екологічність і корисність: енергоефективна пекарня з виготовлення органічних хлібних виробів(2023) Махинько, Валерій Миколайович; Грін, Сергій ВікторовичПродукція органічного виробництва зазвичай має вищу вартість. Це зумовлено багатьма причинами. Розглянуто перспективність виготовлення органічних хлібобулочних виробів в умовах пекарні з підвищеною енергоефективністю. Запропоновано заходи з енергозбереження, спрямовані на зменшення вартості кінцевої продукціїДокумент Математична модель процесів пресування та транспортування дисперсних матеріалів у шнекових пристроях(2016) Штефан, Євгеній Васильович; Блаженко, Сергій іванович; Пащенко, Богдан СергійовичЗапропоновані наукові основи проектування шнекових пресів з врахуванням їх конструктивних параметрів та структурно-механічних властивостей матеріалу, що пресується.Документ 3D-Візуалізація і рендеринг пляшкок в Autodesk Inventor professional(2023) Слюсенко, Андрій МихайловичДокумент Вимоги до оформлення страв в закладах ресторанного господарства(2020) Омельченко, Марія Сергіївна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаДекорування страв в закладах ресторанного господарства є важливим, оскільки обробка страв привертає увагу, змушує людину думати про їжу, збуджує апетит, викликає рефлекторне виділення слини і шлункового соку, сприяє кращому перетравленню і засвоєнню їжі. Decoration of dishes in restaurants is important, because the processing of dishes attracts attention, makes a person think about food, stimulates appetite, causes reflex secretion of saliva and gastric juice, promotes better digestion and assimilation of food.Документ Фуд-дизайн як маркетинговий інструмент впливу на поведінку споживачів(2021) Капінус, Лариса ВасилівнаКонцепція фуд-дизайну є новою в Україні, більш глибокими дослідженнями на цю тематику займаються науковці і практики в країнах Європи, особливо в Італії, Німеччині та Франції [3]. Культура виробництва харчових продуктів, представлення їх споживачам, зручність та цікавість споживання, транспортування та утилізація – є складовими загальної національної культури. Тому розвиток фуд-дизайну, що передбачає намагання модифіковувати продукти під споживчі потреби, зручне транспортування, споживання та зберігання з мінімальним негативним впливом на навколишнє середовище, – є актуальним питанням для підприємств харчової промисловості з активною маркетинговою поведінкою на ринку.Документ Application of Low-Frequency Mechanical Vibrations for Development of Highly Efficient Continuous Extraction Equipment(Application of Low-Frequency Mechanical Vibrations for Development of Highly Efficient Continuous Extraction Equipment / V. Zavialov, T. Mysiura, N. Popova, Yu. Zaporozhets, V. Chornyi // Design, Simulation, Manufacturing: The Innova-tion Exchange: Book of Abstracts of the 5th International Conference on Design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange June 7-10, 2022 | Poznan, Poland p.148, 2022) Zavialov, Volodymyr; Mysiura, Taras; Popova, Nataliia; Zaporozhets, Yuliia; Chornyi, ValentynResearch results of the regularities of pulsating turbulent flows distribution generated with the transport elements of a vibrating extractor for solid-liquid systems with a small difference in phase densities in a non-flowing liquid medium are presented. The experimental results in the entire investigated range of hydrodynamic operating modes of the apparatus are summarized by the dependences by which it becomes possible to determine the distance between vibro-mixing devices, the dimensions of the apparatus, the height of the unloading device for removing the meal, to choose the design of the transporting open element of the plate, to optimize and scale the process.