Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимальні параметри робочого органу тістомісильної машини(2007) Доломакін, Юрій Юрійович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція робочих органів тістомісильної машини для високоякісного перемішування і пластикації компонентів тіста по всьому об’єму робочої камери. Design of the working bodies of kneading machine for high-quality mixing and kneading the dough components throughout the volume of the working chamber.Документ Сучасні порційні тістомісильні машини для інтенсифікації замішування(2003) Доломакін, Юрій Юрійович; Стадник, Ігор Ярославович; Лісовенко, Олексій ТимофійовичЗапропонована конструкція нової тістомісильної машини періодичної дії, яка не має розповсюджених недоліків і відповідає технічним вимогам сучасного виробництва, які обумовлені досить складною моделлю процесу замішування. A design of a new of periodic action kneading machine, which has no common deficiencies and meets the technical requirements of modern production, which caused quite a sophisticated model of the process of mixing.Документ Тістомісильна машина для порційного замішування хлібного тіста(2005) Лісовенко, Олексій Тимофійович; Доломакін, Юрій ЮрійовичМетою запропонованої машини є покращення якості тіста, раціональне зменшення енерговитрат на замішування тіста, забезпечення оптимальної тривалості замішування, спрощення конструкції. The purpose of the proposed machine is to improve the quality of the dough, the rational reduction energy consumption for kneading dough, optimal duration of mixing, design simplification.