Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
34 результатів
Результати пошуку
Документ Вирішення проблеми з питною водою в надзвичайних умовах(2023) Веремеенко, Владислав; Слободянюк, Юрій Миколайович; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто втикористання анолітів нейтральних для знезараження води у надзвичайних умовах, в тому числі у воєнний час.Документ Аналітичний контроль вмісту нітратів у харчових продуктах та питній воді(2022) Коваль, Алла Вікторівна; Стаднічук, Наталія Олександрівна; Деміч, Анна Анатоліївна; Кроніковський, Олег ІгоревичНа підставі проведеного інформаційного пошуку за напрямом роботи здійснено узагальнення отриманих даних щодо методів аналізу, в тому числі порівняння з фотометричним методом для визначення нітратів у питній воді, розробленим у Дослідницько-випробувальному токсикологічному центрі ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І.Медведя Міністерства охорони здоров’я України» (м. Київ).Документ До питання вмісту кремнію у воді питній(2022) Стаднічук, Наталія Олександрівна; Кудрявцева, Алла Григорівна; Кроніковський, Олег Ігоревич; Мисюк, Олексій МиколайовичДокумент Підготовлена вода та стійкість лікеро-горілчаної продукції(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Куц, Анатолій Михайлович; Тарасюк, Леся Анатоліївна; Острик, Олександр МиколайовичВикористання води підготовленої з оптимальним катіонно-аніонним складом дає змогу забезпечити високу дегустаційну оцінку та збільшити стійкість готової лікеро-горілчаної продукції. The use of prepared water with the optimum cationic anion composition makes it possible to provide high tasting value and enlarge distillery production resistance.Документ Підготовлена вода та стійкість напоїв(2017) Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаПоказана актуальність застосування новітніх способів підготовки води для виробництва напоїв. The using of new ways of preparing water for beverage production.Документ До питання стану забруднення питної води нітратами та їх похідними(2016) Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна; Шутюк, Віталій Володимирович; Бессараб, Олександр Семенович; Василів, Володимир ПавловичВ роботі наведені результати досліджень зразків питної води міста Києва та Київської області на вміст нітрозамінів, нітрозамідів і попередників нітратів. Розглянуті джерела надходження нітратного забруднення.Документ Моделювання процесу денітрифікації питної води(2019) Сєдих, Ольга Леонідівна; Чобану, Валерія ВячеславівнаУ даній роботі розроблена модель процесу денітрифікації питної води, яка використовується при створенні програмного модуля для використання в системі «Контроль якості чистої води на забруднених територіях». In this work, a model of the process of denitrification of drinking water, which is used when creating a software module to be used in the system «Control of the quality of clean water in contaminated territories».Документ Застосування природних матеріалів для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві(2018) Олійник, Світлана Іванівна; Тарасюк, Леся АнатоліївнаМетою роботи є дослідження застосування природних матеріалів для очистки води у лікеро-горілчаному виробництві.Документ Вплив фізико-хімічних показників води на амінокислотний склад квасного сусла(2018) Дулька, Ольга Степанівна; Королюк, Людвіг Юрійович; Прибильський, Віталій ЛеонідовичМетою роботи э дослідження якості безалкогольного ферментованого напою, зокрема квасу, від якості вихідної води. The purpose of the research is to study the quality of non-alcoholic fermented beverages, in particular kvass, from the quality of the source water.Документ Оцінка якості та безпечності води питної як сировини для харчової промисловості(2017) Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана ОлександрівнаВода, її якість та безпечність є вирішальними аспектами якості та безпечності виробництв харчової продукції, тому вкрай необхідно дотримуватись вимог нормативної документації та проводити вхідних контроль на питну воду перед використанням у виробництві. Water, its quality and safety are decisive aspects of the quality and safety of food production, so it is extremely necessary to comply with the requirements of regulatory documentation and to conduct an input control on drinking water before use in production.