Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Вдосконалення виробничого процесу макаронних виробів через Lean-менеджмент: кроки та інструменти(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаКонцепція Lean-виробництва в галузі харчової продукції спрямована на мінімізацію втрат, оптимізацію виробничих процесів і фокусування на наданні вартості споживачу. Впровадження методів Lean-виробництва включає наступні кроки: підготовчий етап, оцінка поточного стану, використання вибраного інструментарію (такого як 5S, Kanban, Value Stream Mapping, Kaizen, Poka-Yoke, Jidoka, Andon, SMED, Heijunka та інші), створення оптимального потоку виробництва, зменшення втрат, залучення співробітників у процес вдосконалення та забезпечення сталості виробництва. Наведено алгоритм впровадження концепції Lean-виробництва на прикладі підприємства макаронної галузі.Документ Розроблення системи менеджменту безпечності TACCP на основі методології PAS 96:2017 для макаронних виробів(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаНаведено попереджувальні заходи для уникнення виникнення небезпеки, серед яких є: контроль сировини, забезпечення охорони території, аудит постачальників сировини та матеріалів, виконання програми-передумови щодо персоналу тощо. Ідентифіковано небезпеки при виробництві макаронних виробів без добавок і перелічену запобіжні дії.Документ Розроблення системи простежуваності під час виробництва макаронних виробів(2022) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаСистема простежуваності дає можливість запобігати виникненню небезпеки, а також полегшує підтримання ефективного функціонування інших систем впроваджених на виробництві макаронних виробів.Документ Lean-виробництво макаронних виробів(2021) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаСистема бережливого виробництва приводить до ефективної роботи макаронного підприємства за умови зацікавленості не тільки керівництва, а й самих працівників. Отже, впровадження Lean-виробництва є необхідним етапом в сучасних економічних умовах.Документ Дослідження показників якості макаронних виробів з порошком яблучного жому(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаУ наш час важливим є ефективне виробництво, щоб максимально використовувати всі наявні ресурси. Наприклад, при виробництві популярних продуктів з високим попитом, таких як макаронні вироби, можна використовувати побічні продукти з інших виробництв. Проведені дослідження підтвердили доцільність використання порошку з яблучного жому у кількості 20 % для виробництва макаронних виробів.Документ Яблучний порошок – сировина для якісних макаронних виробів(2023) Дричик, Марія Юріївна; Шульга, Оксана СергіївнаДосліджено вміст біологічно цінних речовин в яблуках. Запропоновано використовувати порошок з яблучних вичавок при виробництві макаронних виробів. Заплановані дослідження з метою перевірки втрати біологічно активних речовин під час варіння виробів.