Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Намазка, як традиційний кулінарний шедевр
    (2024) Пазюк, Олександра Вадимівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
    У роботі проведений аналіз сучасних існуючих видів намазок за групами.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату
    (2021) Польовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна; Масліков, Максим Михайлович
  • Ескіз
    Документ
    Незаконні методи збільшення поличного простору та дискредитації конкурентів
    (2024) Бринзюк, Любов Володимирівна; Польовик, Володимир Вікторович; Романова, Зоряна Миколаївна
    Сучасне підприємництво і торгівля неодмінно супроводжується конкурентними баталіями, де боротьба за увагу споживача і домінування на ринку стають визначальними. У цьому контексті мерчендайзинг та піар стають невід'ємними складовими стратегій компаній. Поруч із законними методами піару та маркетингу, існують і не законні практики, які вживаються для дискредитації конкурентів та навіть здатні підривати довіру споживачів до брендів.
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення дієтичних ягідних соусів
    (2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусів