Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Впровадження стандартів HACCP у закладах ресторанного господарства(2024) Фефелов, Денис Володимирович; Наконечна (Мартинюк), Аліна Сергіївна; Михайлов, Богдан Володимирович; Дударєв, Ігор Миколайович; Кузьмін, Олег ВолодимировичУ дослідженні підкреслено важливість впровадження HACCP у закладах ресторанного господарства для забезпечення безпечності харчових продуктів та підвищення довіри споживачівДокумент Implementation of a safety and quality control system for sauce production(2023) Dudarev, Igor; Zaporozhets, Olena; Kuzmin, Oleg; Niemirich, Oleksandra; Omelchenko, MariiaДослідження спрямоване на визначення критичних точок контролю та коригувальних дій у процесі виробництва соусів, забезпечуючи відповідність принципам ХАССП для гарантування харчової безпеки та підвищення якості продукціїДокумент Система управління безпечністю харчових продуктів для громадського харчування(2023) Гусєв, Данило Антонович; Кузьмін, Олег Володимирович; Михайлов, Богдан Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Стукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаУ статті розглянуто комплексний підхід до впровадження системи НАССР у громадському харчуванні, зосереджений на управлінні ризиками, ідентифікації небезпек та критичних контрольних точок для забезпечення безпечності харчових продуктівДокумент Implementation of a system for monitoring the safety and quality of hot alcoholic mixed drinks(2023) Omelchenko, Mariia; Kuzmin, OlegУ дослідженні розроблено план НАССР для закладів, що готують гарячі алкогольні змішані напої, з метою забезпечення їх безпечності та якості. Визначено критичні контрольні точки (ККТ) на ключових етапах виробництва та зберігання, спрямованих на запобігання біологічним загрозам, таким як розвиток мікроорганізмів і накопичення токсинів. Підкреслено важливість впровадження систематичного моніторингу, коригувальних дій і процедур перевірки для мінімізації ризиків безпечності харчових продуктів, захисту споживачів та підвищення надійності операцій у сфері харчування