Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Study of the dosing process of liquid food products in flow dispensers
    (2024) Butyk, Taras; Gavva, Oleksandr; Kryvoplias-Volodina, Liudmyla
    The purpose of this work is to improve equipment for dosing liquid food products. Research into the dosing process of liquid food products in flow dispensers is aimed at developing new dosing methods and technologies that will be more efficient, accurate and reliable
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження характеристик фасувального мехатронного модуля дозування в’язких харчових продуктів
    (2021) Слюсар, Лілія Олександрівна; Скула, Дмитро Сергійович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Технологічний процес фасування в’язких харчових продуктів у сучасних пакувальних машинах реалізується із застосування різноманітних конструктивних схем виконання функціональних модулів машин та із реалізацією різних траєкторії руху споживчих упаковок. Актуальною є проблема розробки нового обладнання, яке б не лише підвищувало продуктивність праці, було б більш надійним та довговічним, а й дозволило зменшити собівартість продукції.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження функцій ресиверів в структурі пневмопривода
    (2021) Муравйова, Юлія Віталіївна; Кирильчук, Євгеній Артурович; Д'яченко, Іван Богданович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Актуальним напрямком розвитку пневматичних приводів та систем керування технологічними процесами, є впровадження енергоефективних технічних рішень. Використання ресиверів, як акумуляторів стисненого повітря в мережі живлення та керування пневмоприводами – дає можливість знизити пульсації енергомережі; стабілізувати тиск; знизити навантаження на компресор; знизити витрати енергії.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження гідромеханічних характеристик запірних пристроїв продуктопроводу
    (2022) Гера, Володимир Миколайович; Скула, Дмитро Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Розвиток олійно-жирової промисловості в Україні безпосередньо пов’язаний з потребою створення нового та удосконалення існуючого обладнання. Актуальною проблемою харчової галузі сьогодні - є забезпечення довговічності і продуктивності технологічного обладнання за умовами мінімальних матеріало- та енергоємності. Необхідність підвищення технічного рівня, якості та конкурентоспроможності харчової продукції потребує безперервного вдосконалення методів розрахунку та експлуатації обладнання.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження ефективності підготовки енергоресурсу для пакувального обладнання
    (2022) Дригайло, Дмитро Олегович; Ясичев, Владислав Віталійович; Шевченко, Сергій Вікторович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Виробництво мікроелектроніки, фармакологічних препаратів, продуктів харчування та ін. пред'являє підвищені вимоги до чистоти енергоресурсу, пов’язаного із пневмоприводом. Слід зазначити, що на сьогодні недостатньо розроблена розрахункова модель, здатна передбачати основні характеристики фільтрування та ресурс експлуатації фільтрувального елемента.
  • Ескіз
    Документ
    Аналітичне дослідження процесу дезодорації жирів
    (2023) Гера, Володимир Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна
    Проведено аналітичний огляд процесу дезодорації жирів з метою визначення необхідності автоматизованого регулювання швидкості потоків на різних ділянках лінії з метою забезпечення стабільного процесу дезодорації.