Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз способів подрібнення зернопродуктів у пивоварінні
    (2019) Пивоваров, Олексій Андрійович; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Подрібнення зернової сировини має вирішальний вплив на наступні стадії процесу виробництва пива і на його якісні показники, зокрема, на процес затирання, тривалість оцукрювання, фільтрування затору, вихід продукції, а також на процес бродіння, фільтрування пива, його колір, смак, стійкість до старіння і стабільність. Основні завдання, які потрібно вирішити при подрібненні пивоварного солоду: збереження оболонки зерна для кращого фільтрування на фільтр-апаратах, збільшення швидкості фільтрування і виходу екстракту, запобігання забиванню фільтраційних сит. Для цього будуть розглянуті декілька методів подрібнення зернової сировини для виробництва пива
  • Ескіз
    Документ
    Gluten enteropathy. Gluten-free raw material
    (2019) Mukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, Anastasia; Yakimenko, Lyudmila
    The purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysis
  • Ескіз
    Документ
    Perspectives for development of gluten-free products
    (2018) Mukoid, Roman
    The purpose of the work is to study the prospects for the development and use of gluten-free products