Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз способів подрібнення зернопродуктів у пивоварінні(2019) Пивоваров, Олексій Андрійович; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир ПавловичПодрібнення зернової сировини має вирішальний вплив на наступні стадії процесу виробництва пива і на його якісні показники, зокрема, на процес затирання, тривалість оцукрювання, фільтрування затору, вихід продукції, а також на процес бродіння, фільтрування пива, його колір, смак, стійкість до старіння і стабільність. Основні завдання, які потрібно вирішити при подрібненні пивоварного солоду: збереження оболонки зерна для кращого фільтрування на фільтр-апаратах, збільшення швидкості фільтрування і виходу екстракту, запобігання забиванню фільтраційних сит. Для цього будуть розглянуті декілька методів подрібнення зернової сировини для виробництва пиваДокумент Gluten enteropathy. Gluten-free raw material(2019) Mukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, Anastasia; Yakimenko, LyudmilaThe purpose of the work was to pick up the optimal conditions for the production of high-quality rice malt, as well as further analysisДокумент Perspectives for development of gluten-free products(2018) Mukoid, RomanThe purpose of the work is to study the prospects for the development and use of gluten-free products