Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Основи пивної дегустації. Вибір посуду для дегустації пива
    (2022) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Пивоварні, великі й малі, мають регулярно оцінювати своє пиво на якість, відсутність вад і відповідність ринку. Навіть для малих виробників дегустації можуть суттєво вплинути на продажі. Інші учасники галузі також повинні вміти розпізнавати якісне пиво, відрізняти стилі і дотримуватись стандартів. Дегустатори-ентузіасти, які вивчатимуть техніку дегустації, отримають нові знання і враження. Мета дегустації — отримати максимум інформації про пиво. У пивоварнях дегустації проводять для контролю якості, щоб уникнути смакових відхилень і домішок. Бармени фокусуються на питаннях старіння пива і чистоти систем розливу, а професійні дегустатори оцінюють рейтинг пива
  • Ескіз
    Документ
    Сухе охмелення в технології пива
    (2022) Мучич, Тетяна Валентинівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Куц, Анатолий Михайлович
    Хміль – один з основних і незамінних видів сировини для виробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жодна інша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат, поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічну стійкість
  • Ескіз
    Документ
    Способи виявлення дефектів у пиві
    (2021) Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Василів, Володимир Павлович
    Під час виробництва зустрічаються дефекти, які пов’язані із сировиною, неправильним веденням технологічного процесу, біологічного походження, що в подальшому призводить до порушень біологічних та фізико-хімічних властивостей пива. Тому актуальним є дослідження причин виникнення, виявлення та усунення дефектів у пивоварінні.