Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
26 результатів
Результати пошуку
Документ Перспективи використання дієтичної добавки «Еламін» у технології харчової продукції(2020) Потієнко, Тетяна Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Дослідження насіння кропу в період молочної стиглості як ароматичної складової аюрведичної кулінарії(2020) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Вальчук, Андрій Олегович; Бабенко, ОксанаДокумент Isomers of essential oils components and their optical characteristics(2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova, OlgaДокумент Дефіцит вітамінів групи В, його наслідки та методи компенсації(2020) Корнієнко, Карина Анатоліївна; Михієнко, Яна Анатоліївна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Наукове обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції соняшниково-арахісової пасти з композицією прянощів для підтримання рівноваги Пітта-доша(2021) Новіков, Валерій Владиславович; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Development of the combinations of spices for the ayurvedic dishes(2019) Frolova, Natalia; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Korablova , OlgaДокумент Обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції десерту зі свіжих фруктів для Капха-доши(2020) Голя, Андрій Вікторович; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Масала – чарівні суміші аюрведи(2021) Савіцька, Анастасія Олегівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Наукове обґрунтування вихідних даних для розробки рецептурної композиції овочевих паштетів з додаванням суміші горіхів та композицією прянощів для підтримання рівноваги Пітта-доша(2021) Чернова, Вікторія Дмитрівна; Ющенко (Гончар), Наталія МихайлівнаДокумент Аюрведичні властивості прянощів – сатва, раджас, тамас дії(2023) Фролова, Наталія Епінетівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бобін, Микита Андрійович; Ворона, Юлія Валеріївна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »