Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
8 результатів
Результати пошуку
Документ Vers une restauration durable et responsable(2024) Musiichuk, Svitlana; Kopiika, MilanaДокумент Restauration dans les pays francophones(2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, StanislavДокумент Schematization of functional zones in restaurants according to HACCP(2022) Kuzmin, Oleg; Polyovyk, Volodymyr; Dudarev, IgorThe purpose of the work is to determine the functional zones in the restaurant management depending on the risk of contamination of raw materials, semi-finished products and finished products. Метою роботи є визначення функціональних зон у закладі ресторанного господарства у залежності від ризику забруднення сировини, напівфабрикатів і готової продукції.Документ Prerequisite programs of food safety systems for public food(2022) Bilousova, Liudmyla; Kuzmin, Oleg; Mykhailov, BogdanIn the process of analysis, it was found that the programs of preconditions are more general and can be applied to the entire enterprise, regardless of the type of product, while the HACCP plan is developed for a specific food product. У процесі аналізу встановлено, що програми попередніх умов є більш загальними і можуть бути такими, що застосовуються до всього підприємства, незалежно від виду продукції, тоді як план НАССР розробляється для конкретного харчового продукту.Документ Types of Catering Operations: The Pros and Cons(2017) Kucheriava, Olha; Mykhailova, NeliaДокумент Innovation in restaurant business(2015) Kokhan, Olena M.Quality of food and service any more are not the only factors of development of restaurant business. In recent years innovations have changed significantly the industry of public catering. Therefore, it is now important to be aware of actual novelties of restaurant business.Документ Проектування підприємств громадського харчування(2014) Бакус, Олександр Олександрович; Москаленко (Римаренко), Вікторія ОлександрівнаЩоб створити необхідні умови для задоволення потреб людей у повноцінному харчуванні, підвищення якості обслуговування і надання додаткових послуг підприємствами. Першим завданням в цьому відношенні здобуває комплекс заходів, спрямованих на раціональну організацію мережі підприємств харчування, будівництво нових підприємств, реконструкцію і модернізацію діючих, упровадження прогресивних технологій і форм обслуговування. To create the necessary conditions to meet the needs of people with good nutrition, improvement of services and ancillary services companies. The first task in this regard gets a set of measures aimed at the rational organization of the network of supply, construction of new facilities, renovation and modernization of existing, introduction of advanced technologies and forms of service.Документ Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчування(2010) Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена ВолодимирівнаЩороку в Україні від надзвичайних ситуацій (НС) гине біля 70 тис. осіб. Тому виникає необхідність розробки заходів безаварійної зупинки об’єкту громадського харчування, що включає ряд заходів. Суспільство змушене приділяти більше уваги їх вивченню і виділяти для захисту від них щоразу більші кошти.