Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
21 результатів
Результати пошуку
Документ Типи та методи організації виробництва на хлібопекарському підприємстві(2022) Ліманська, Наталія ВолодимирівнаУ роботі досліджено стратегію запобігання ремонтів виробничих ліній на хлібопекарських підприємствах. Вона включає систему збору і обробки інформації про надійність технологічного обладнання. Також у роботі розглядається оцінка рівня надійності устаткування в залежності від типів виробництва. З цією метою пропонується застосовувати спостереження за обладнанням в умовах безперервного виробництва продукції.Документ Огляд методів інтенсифікації процесу екстрагування(2021) Запорожець, Юлія Владиславівна; Бурлака, Тетяна ВасилівнаРозвиток нових комбінованих інтенсивних технологій, обумовлених особливостями гідродинаміки, масообміну та тепловими ефектами, для систем тверде тіло-рідина, вимагає удосконалення відповідних теоретичних основ процесу вилучення цільових компонентів і є актуальним. Матеріали для огляду – публікації вітчизняних і зарубіжних авторів, патенти та результати власних експериментальних досліджень із розроблення ефективних способів екстрагування рослинної сировиниДокумент Методи прийняття управлінських рішень(2021) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаВизначено сутність поняття “методи прийняття рішень”, обґрунтовано актуальність використання різних методів в підвищенні ефективності прийнятих рішень, розглянуто фактори, які впливають на вибір методів. The essence of the concept “decision-making methods” is determined, the relevance of the using various methods for increasing the effectiveness of decisions is substantiated, and the factors that influence the choice of methods are considered.Документ Методи виокремлення закладів ресторанного господарства від конкурентів та залучення нових гостей в контексті здорового способу життя(2022) Нікітюк, Анастасія Олександрівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаУ роботі наведено способи удосконалення організації харчування для компенсації цукрового діабету в закладах ресторанного господарства. The paper presents ways to improve the organization of nutrition to compensate for diabetes in restaurants.Документ Дослідження процесу формоутворення захисної упаковки типу «SingleBubble» із рулонних заготовок(2019) Мусін, Булат Рашитович; Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичСучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Стрімко розвиваються технологіїй способи пакування харчових продуктів. Зокрема, 2007 року на ринок упаковки було введено новий вид - повітряну захисну упаковку. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання такої упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The technologies and methods of food packaging are rapidly developing. In particular, in 2007, a new type of packaging was introduced into the packaging market called air-protective packaging. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using such packaging for food productДокумент Дослідження процесу формоутворення плівкової повітряної захисної упаковки(2019) Деренівська, Анастасія Василівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Токарчук, Сергій ВолодимировичСучасна пакувальна галузь використовує широкий спектр видів упаковок за формою та матеріалами. Аналіз пакувального обладнання довів можливість розвитку потенціалу використання повітряної захисної упаковки для харчових продуктів. The modern packaging industry uses many types packages that differ in form and materials. The analysis of packaging equipment proved the possibility of developing the potential of using air-protective packaging for food products.Документ Принципи і методи подолання конфліктів в управлінні(2015) Хміль, Тарас; Березянко, Тамара ВолодимирівнаДокумент Методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу(2018) Мельник, Ірина Леонідівна; Антоненко, Ірина ЯрославівнаВисвітлені методи оцінювання туристично-рекреаційного потенціалу.Документ Аналіз методик визначення інуліну харчових продуктах(2017) Галінська, Олександра Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Точкова, Оксана ВасилівнаВ роботі наведено результати досліджень кількісних методів визначення полісахаридів. Представлені основні аналітичні методи визначення інуліну в бульбах топінамбура, біологічно активних добавках та інуліновмісних продуктах, проведений аналіз та дана порівняльна характеристика. The paper presents the results of investigations of quantitative methods for the determination of polysaccharides. The main analytical methods for determination of inulin in the Jerusalem artichoke tubers, biologically active additives and inulin-containing products are presented, the analysis is carried out and this comparative characteristic is given.Документ Вплив летких фенольних речовин на якість червоних столових вин(2007) Журова, Олександра; Білько, Марина Володимирівна
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »