Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 159
  • Ескіз
    Документ
    Готельно-ресторанна справа у сучасній глобальній економіці
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Аналізується роль готельно-ресторанного бізнесу України в економічному розвитку, його вплив на зайнятість, ВВП та туризм. Розглянуто внесок сектора у залучення інвестицій, інновації та модернізацію. Особливу увагу приділено викликам і кризам галузі та інноваційним відповідям на них. Запропоновано стратегії управління кризами для підвищення стійкості та конкурентоспроможності галузі.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
    (2024) Лявинець, Георгій Михайлович
    Досліджено вплив інновацій на антикризовий менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Розглянуто, як цифровізація, автоматизація та стійкий розвиток допомагають підприємствам ефективно реагувати на кризи та підвищувати конкурентоспроможність
  • Ескіз
    Документ
    Випереджувальна освіта в інформаційному суспільстві
    (2022) Гуткевич, Світлана Олександрівна
    Забезпечення якості освітніх послуг напряму пов'язане з зміною філософії навчання й викладання та переходом до використання найсучасніших навчальних технологій.
  • Ескіз
    Документ
    Роль інновацій у формуванні конкурентних переваг
    (2024) Крайнюченко (Форноляк), Ольга Феодосіївна; Попович, Валентин Мар’янович
    У сучасному бізнес-середовищі інновації відіграють ключову роль у формуванні конкурентних переваг. Швидкий розвиток технологій, зміни в споживчих уподобаннях та глобалізація змушують компанії постійно шукати нові способи залишатися конкурентоспроможними. Інновації стають тим інструментом, що дозволяє компаніям не тільки вижити в умовах жорсткої конкуренції, але й досягати лідерських позицій на ринку. У даній статті було розглянуто поняття інновацій, їхні види, роль у формуванні конкурентних переваг, методи впровадження та приклади успішних інноваційних компаній.
  • Ескіз
    Документ
    Диверсифікація виробництва аграрними холдингами
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано діяльність аграрних холдингів у сільському господарстві. Висвітлено особливості диверсифікації виробництва інтегрованими підприємствами, обґрунтовано пропозиції щодо перспектив їх подальшого розвитку
  • Ескіз
    Документ
    Концентрація сільськогосподарського виробництва в умовах ринку
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано виробництво основних видів продукції в залежності від розмірів підприємств. Науково обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання земель у сільському господарстві
  • Ескіз
    Документ
    Analysis of the hospitality industry in the context of the HoReCa system
    (2024) Riznyk, Anastasiia; Tsyrulnikova, Vita
    Подальший розвиток системи HoReCa в сучасних умовах полягає у впровадженні сучасного підходу до планування та програмування сфери гостинності з обов’язковим залучення бізнес-експертів. Для підтримки стратегічного напрямку розвитку HoReCa формується нова модель українського ринку гостинності, орієнтована на інноваційний розвиток, міжнародні та конкурентні переваги ринку
  • Ескіз
    Документ
    Розвиток організаційно-правових форм господарювання в умовах ринку
    (2011) Данкевич, Андрій Євгенович
    Проаналізовано розвиток організаційно правових форм господарювання в сільському господарстві. Висвітлено механізм створення вертикально інтегрованих формувань в умовах ринку
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні методи обслуговування в готельно-ресторанному господарстві
    (2024) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано розвиток закладів ресторанного господарства у конкурентному середовищі та їх прагнення використовувати інноваційні методи та технології виробництва й обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Restauration dans les pays francophones
    (2024) Musiichuk, Svitlana; Bezruchenko, Stanislav