Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
54 результатів
Фільтри
Налаштування
Результати пошуку
Документ Основні засоби формування критичного мислення на заняттях з іноземної мови(2023) Пазяк, Андрій РомановичМатеріал присвячено розгляду основних методів формування критичного мислення у студентів під час занять з іноземної мови. Розглянуто визначення критичного мислення і різниці між типовим і критичним мисленням. Розглядаються етапи формування критичного мислення і типові вправи для цьогоДокумент Дослідження та аналіз спіральних конвеєрів для переміщення упаковки(2024) Слюсар, Лілія Олександрівна; Деренівська, Анастасія ВасилівнаОперації транспортування та переміщення упаковки відіграють важливу роль забезпечуючи надійний логістичний зв'язок та формування безперервного потоку упаковки на різних етапах процесу пакування. Вони суміщуються з операціями накопичення, орієнтування, групування, видачі для забезпечення необхідної продуктивності обладнання та такту лінії. Для транспортування масових потоків упаковки та заощадження виробничого простору на ринку конвеєрних систем пропонують використовувати спіральні конвеєри.Документ Аналіз структури власного капіталу акціонерного товариства(2024) Сіреньок, Максим Геннадійович; Редзюк, Тетяна ЮріївнаДокумент Analysis of the structural and mechanical parameters of the ceramic membranes in the technological process of manufacturing(2016) Pashchenko, Bohdan; Shtern, Michael; Shtefan, Yevgenii; Mikhailov, OlehThe results of complex numerical experiments of this work showed: the distributions of internal porosity of the particles and the amount of accumulated plastic deformation of the base particles on the product volume of the material aren’t uniform; the greatest deformation of the material occurs in the products is in obtuse angles, the lowest — in sharp corners. The patterns of influence of the external forces are similar to known results concerning seals mono dispersed environments.Документ Методи дослідження товарного асортименту(2023) Гайдуков, Дмитро Сергійович; Скригун, Наталія ПетрівнаДокумент Удосконалення дієтичних ягідних соусів(2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим МихайловичРозглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусівДокумент Особливості створення дієтичних продуктів(2023) Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина ЛьвівнаПри створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировиніДокумент Modern innovative solutions in restaurant establishments(2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, RomanThe restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant businessДокумент Аналітична інформація як підґрунтя прийняття управлінських рішень в сучасних умовах ведення бізнесу(2018) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуто сутність аналітичної інформації, її структурні елементи та її значимість для прийняття управлінських рішень. Визначено працівників організацій, які займаються аналізом. The essence of analytical information, its structural elements and its significance for making managerial decisions are considered. Employees of organizations engaged in analysis have been identified.Документ Аналіз ринку горіхів мигдалю(2022) Якимчук, Тетяна ВолодимирівнаРозглянуто динаміку споживання та виробництва мигдалю у світі та Україні. В результаті зроблені наступні висновки: у світі спостерігається тенденція до зростання попиту і пропозиції мигдалю. Враховуючи сприятливі умови для його вирощування в Україні, можна говорити, що закладення промислових садів мигдалю для вітчизняних аграріїв – це досить перспективний, неосвоєний на сьогоднішній день вид діяльності, який може дозволити підвищити ефективність агробізнесу та у майбутньому забезпечити внутрішню потребу у мигдалю. The dynamics of consumption and production of almonds in the world and in Ukraine are considered. As a result, the following conclusions were made: there is a trend of increasing demand and supply of almonds in the world. Taking into account the favorable conditions for its cultivation in Ukraine, it can be said that the establishment of industrial almond orchards for domestic farmers is a rather promising, currently undeveloped type of activity that can increase the efficiency of agribusiness and in the future ensure the internal demand for almonds.