Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 54
  • Ескіз
    Документ
    Основні засоби формування критичного мислення на заняттях з іноземної мови
    (2023) Пазяк, Андрій Романович
    Матеріал присвячено розгляду основних методів формування критичного мислення у студентів під час занять з іноземної мови. Розглянуто визначення критичного мислення і різниці між типовим і критичним мисленням. Розглядаються етапи формування критичного мислення і типові вправи для цього
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження та аналіз спіральних конвеєрів для переміщення упаковки
    (2024) Слюсар, Лілія Олександрівна; Деренівська, Анастасія Василівна
    Операції транспортування та переміщення упаковки відіграють важливу роль забезпечуючи надійний логістичний зв'язок та формування безперервного потоку упаковки на різних етапах процесу пакування. Вони суміщуються з операціями накопичення, орієнтування, групування, видачі для забезпечення необхідної продуктивності обладнання та такту лінії. Для транспортування масових потоків упаковки та заощадження виробничого простору на ринку конвеєрних систем пропонують використовувати спіральні конвеєри.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз структури власного капіталу акціонерного товариства
    (2024) Сіреньок, Максим Геннадійович; Редзюк, Тетяна Юріївна
  • Ескіз
    Документ
    Analysis of the structural and mechanical parameters of the ceramic membranes in the technological process of manufacturing
    (2016) Pashchenko, Bohdan; Shtern, Michael; Shtefan, Yevgenii; Mikhailov, Oleh
    The results of complex numerical experiments of this work showed: the distributions of internal porosity of the particles and the amount of accumulated plastic deformation of the base particles on the product volume of the material aren’t uniform; the greatest deformation of the material occurs in the products is in obtuse angles, the lowest — in sharp corners. The patterns of influence of the external forces are similar to known results concerning seals mono dispersed environments.
  • Ескіз
    Документ
    Методи дослідження товарного асортименту
    (2023) Гайдуков, Дмитро Сергійович; Скригун, Наталія Петрівна
  • Ескіз
    Документ
    Удосконалення дієтичних ягідних соусів
    (2023) Голобородько, Ірина Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Масліков, Максим Михайлович
    Розглянуто питання спільного використання рослинної сировини у технології напівфабрикатів для подальшого використання в кулінарії та у технологіях соусів. Шляхом проведених експериментальних досліджень визначено технологічні режими приготування та зберігання купажних напівфабрикатів та солодких соусів
  • Ескіз
    Документ
    Особливості створення дієтичних продуктів
    (2023) Саміленко, Марія Миколаївна; Корецька, Ірина Львівна
    При створенні дієтичних продуктів харчування необхідно мати на увазі, що доданий цукор може відрізнятися залежно від інгредієнтів, з яких він виготовлений: фруктоза, лактоза або глюкоза. Проведено аналіз загального вмісту моно- та ди цукрів в популярній рослинній сировині
  • Ескіз
    Документ
    Modern innovative solutions in restaurant establishments
    (2023) Niemirich, Oleksandra; Koretska, Iryna; Stukalska (Ivanova), Nataliia; Vlasyuk, Roman
    The restaurant industry is one of the most dynamic industries, where innovation plays an important role in ensuring competitiveness and meeting the needs of the modern consumer. Modern innovative solutions in this area are proposed, which include various aspects, from technological to conceptual changes in the restaurant business
  • Ескіз
    Документ
    Аналітична інформація як підґрунтя прийняття управлінських рішень в сучасних умовах ведення бізнесу
    (2018) Якимчук, Тетяна Володимирівна
    Розглянуто сутність аналітичної інформації, її структурні елементи та її значимість для прийняття управлінських рішень. Визначено працівників організацій, які займаються аналізом. The essence of analytical information, its structural elements and its significance for making managerial decisions are considered. Employees of organizations engaged in analysis have been identified.
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз ринку горіхів мигдалю
    (2022) Якимчук, Тетяна Володимирівна
    Розглянуто динаміку споживання та виробництва мигдалю у світі та Україні. В результаті зроблені наступні висновки: у світі спостерігається тенденція до зростання попиту і пропозиції мигдалю. Враховуючи сприятливі умови для його вирощування в Україні, можна говорити, що закладення промислових садів мигдалю для вітчизняних аграріїв – це досить перспективний, неосвоєний на сьогоднішній день вид діяльності, який може дозволити підвищити ефективність агробізнесу та у майбутньому забезпечити внутрішню потребу у мигдалю. The dynamics of consumption and production of almonds in the world and in Ukraine are considered. As a result, the following conclusions were made: there is a trend of increasing demand and supply of almonds in the world. Taking into account the favorable conditions for its cultivation in Ukraine, it can be said that the establishment of industrial almond orchards for domestic farmers is a rather promising, currently undeveloped type of activity that can increase the efficiency of agribusiness and in the future ensure the internal demand for almonds.