Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Підготовка фахівців хімічної промисловості в ключі технічного регламенту на косметичну продукцію(2022) Подобій, Олена ВалеріївнаНаціональний університет харчових технологій – це потужний навчально-науковий комплекс, до складу якого входить 11 фахових коледжів по всій Україні, 3 філії та 2 Інститути післядипломної освіти. Для забезпечення якості підготовки фахівців випускові кафедри університету мають договори про співпрацю з підприємствами харчової, хімічної, фармацевтичної та біотехнологічної промисловості, проектними і науково-дослідними установами.Документ Тенденції зеленої хімії у контексті концепції сталого розвитку(2023) Стеценко, Наталія Олександрівна; Бублієнко, Наталія ОлександрівнаУ роботі розглядається сучасний напрям розвитку хімії та хімічної технології – зелена хімія. Він ґрунтується на тому, що потрібно застосовувати інноваційні способи отримання хімічних сполук, щоб не завдати шкоди навколишньому середовищу ні при їх виробництві, ні при їх використанні. Долучення енергоефективних методів виробництва хімічних речовин сприятиме скороченню витрат на енергоресурси та зниженню викидів шкідливих речовин у атмосферу, що є важливим кроком у напрямі сталого розвитку.Документ Проблемно-дискуссионная методика как средство повышения мотивации студентов инженерных специальностей к изучению химии(2017) Антрапцева, Надежда Михайловна; Била, Галина НиколаевнаПроаналізовано особливості проблемно дискусійної методики викладання хімії студентам інженерних спеціальностей. На конкретних прикладах хімічних проблем показана методологію їх колективного дискусійного обговорення і організація рішення. The features of problem-debatable methodology of teaching of chemistry the students of engineering specialities are analysed. Concrete examples of educational chemical problem for a collective debatable discussion and organization of her decision are made.Документ Исследование структуры полисахаридов крахмала методами кр-спектроскопии и компьютерной химии(2001) Грабовская, Елена Вячеславовна; Качковский, А. А.; Штангеева, Надежда Ивановна; Климович, В. М.; Дегтярев, Леонид Сергеевич; Гулый, Иван Степанович; Украинец, Анатолий ИвановичДокумент Хімічні небезпеки(2013) Улянюк, І. В.Побутова сфера насичена небезпечними хімічними речовинами. Це засоби побутової хімії, лікарські речовини, харчові добавки. Everyday life is full of dangerous chemicals. This household chemicals, medicines and food supplements.Документ Molecular gastronomy: the new est trend in cooking(2013) Simenok, IrinaIn the history of the theses examined molecular gastronomy, its main methods and pryntsypy.Znannya laws of chemistry and physics helps cooks to create dishes molecular gastronomy, keeping all the nutritional properties of foods.