Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тренди використання емульгаторів в технології коктелів
    (2023) Пушка, Ольга Сергіївна; Повар, Артур Русланович; Сильчук, Роман Павлович
    У статті проаналізовано різновиди емульгаторів, що використовуються для приготування змішаних напоїв у барній культурі
  • Ескіз
    Документ
    Expanding the range of non-alcoholic cocktails with increased biological value
    (2023) Pryshchepchuk, Alona; Stukalska (Ivanova), Nataliia
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження процесу відновлення сухих десертних багатокомпонентних сумішей для молочних коктейлів
    (2018) Федонюк, Марія Анатоліївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса Михайлівна
    Вивчені процеси відновлення сухих десертних сумішей для молочних коктейлів - визначено рекомендовані параметри процесу та вплив технологічних факторів на його протікання. На основі проведених експериментальних досліджень встановлено оптимальне співвідношення рослинного наповнювача і молочної основи для відновлення сухої десертної багатокомпонентної основи. The processes of restoration of dry dessert mixes for milk cocktails have been studied. The recommended parameters of the process and the influence of technological factors on its flow are determined. On the basis of conducted experimental researches the optimum ratio of plant filler and milk basis for restoration of dry dessert multicomponent basis was established.
  • Ескіз
    Документ
    Флейринг - запальне мистецтво коктейлю
    (2014) Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна
    Конкуренція серед закладів ресторанного господарства постійно загострюється. І кожен ресторатор працює над унікальністю свого закладу, для того щоб привернути більше постійних гостей, або переманити їх від конкурентів. Більшість споживачів на сьогодні цікавить шоу і флейринг зможе привернути увагу такого сегменту. Competition among institutions restaurant industry constantly escalates. And every restaurateur working on his unique institution in order to attract more regular visitors or to entice them away from competitors. Most consumers today are interested in shows and fleyrynh'll reach this segment.
  • Ескіз
    Документ
    Bar glassware as an essential element in the system of catering
    (2014) Yurchuk, Lyudmila; Penchuck, Vladislav
    There is such a variety of bar glassware out there that it can get confusing to decipher which ones accompany which drinks. This article gives the information about bar glassware.