Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
18 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах(2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана ІванівнаУ тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.Документ Peculiarities of using topinambur when preparing flour confectionery products(2023) Varkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), NataliiaThe use of Jerusalem artichoke in the confectionery industry is promising and useful. This product has its own characteristics, such as a high inulin content and a low glycemic index, which allows it to be used for the production of safe and healthy products.Документ Expanding the range of flour confectionery(2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, ArtemConsequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.Документ Сучасний стан кондитерської промисловості України(2020) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено сучасний стан кондитерської промисловості України, визначено перспективи її розвитку. The current state of the confectionery industry of Ukraine is investigated in the work, the prospects of its development are determined.Документ Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення(2019) Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional valueДокумент Діагностування перспектив розвитку підприємств кондитерської промисловості України(2018) Закревська, Людмила МиколаївнаВ роботі досліджено перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України. Обгрунтовано, що значною мірою він буде залежати від динаміки збільшення доходів населення нашої країни і успішності подальшої реалізації експортного потенціалу на міжнародному ринку. В работе исследованы перспективы развития предприятий кондитерской отрасли Украины. Обосновано, что в значительной степени оно будет зависеть от динамики роста доходов населения нашей страны и успешности дальнейшей реализации экспортного потенциала на международном рынке. The prospects of the development of enterprises of the confectionery industry of Ukraine are investigated in the work. It is substantiated that to a large extent it will depend on the dynamics of the growth of incomes of our country and the success of further realization of export potential in the international market.Документ Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону(2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаКінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.Документ Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини(2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра ІллівнаКомплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.Документ Стан та проблеми розвитку кондитерської галузі України(2015) Гудима, Олена ВолодимирівнаДокумент Аналіз діяльності головних гравців на ринку кондитерських виробів(2014) Савчук, Ірина ВасилівнаКондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживаються майже усім населенням. Confectionery is a group of food a wide range consumed almost all the population.