Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 18
  • Ескіз
    Документ
    Особливості впровадження системи управління безпечності НАССР на кондитерських підприємствах
    (2023) Свинтак, Валерія Олегівна; Усатюк, Світлана Іванівна
    У тезах розглянуто питання впровадження системи управління безпечності у виробництво кондитерської продукції відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019.
  • Ескіз
    Документ
    Peculiarities of using topinambur when preparing flour confectionery products
    (2023) Varkhol, Veronika; Stukalska (Ivanova), Nataliia
    The use of Jerusalem artichoke in the confectionery industry is promising and useful. This product has its own characteristics, such as a high inulin content and a low glycemic index, which allows it to be used for the production of safe and healthy products.
  • Ескіз
    Документ
    Expanding the range of flour confectionery
    (2022) Stukalska (Ivanova), Nataliia; Antonenko, Artem
    Consequently, new products have a rather low energy-energy value and can increase the value of nutrition due to vitamins, mineral and nitrogen substances. Also, a new designed formulation can be used in children's and medical and preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Сучасний стан кондитерської промисловості України
    (2020) Закревська, Людмила Миколаївна
    В роботі досліджено сучасний стан кондитерської промисловості України, визначено перспективи її розвитку. The current state of the confectionery industry of Ukraine is investigated in the work, the prospects of its development are determined.
  • Ескіз
    Документ
    Використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання кексів оздоровчого призначення
    (2019) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення з хорошим смаком і зовнішнім виглядом, підвищеною харчовою цінністю. The final result is the creation of cakes for health purposes with good taste and appearance, improved nutritional value
  • Ескіз
    Документ
    Діагностування перспектив розвитку підприємств кондитерської промисловості України
    (2018) Закревська, Людмила Миколаївна
    В роботі досліджено перспективи розвитку підприємств кондитерської галузі України. Обгрунтовано, що значною мірою він буде залежати від динаміки збільшення доходів населення нашої країни і успішності подальшої реалізації експортного потенціалу на міжнародному ринку. В работе исследованы перспективы развития предприятий кондитерской отрасли Украины. Обосновано, что в значительной степени оно будет зависеть от динамики роста доходов населения нашей страны и успешности дальнейшей реализации экспортного потенциала на международном рынке. The prospects of the development of enterprises of the confectionery industry of Ukraine are investigated in the work. It is substantiated that to a large extent it will depend on the dynamics of the growth of incomes of our country and the success of further realization of export potential in the international market.
  • Ескіз
    Документ
    Наукове обґрунтування складу та розроблення способу отримання кексів з додаванням борошна сочевиці та шроту насіння льону
    (2019) Петлицька, Лілія Юріївна; Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Кінцевим результатом є створення кексів оздоровчого призначення. The final result is the creation of cakes for health purposes.
  • Ескіз
    Документ
    Технологія пряників із використанням нетрадиційної сировини
    (2016) Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна
    Комплексне застосування поліпшувачів, овочевого пюре і глюкозно- фруктозного сиропу сприяє зростанню частки зв’язаної вологи що дозволяє подовжити термін зберігання як сирцевих, так і заварних пряників за рахунок більш міцного зв’язування вологи в структурі виробу. Complex application improvers, vegetable puree and hlyukozno- fructose syrup contributes particles bound moisture which can extend shelf life as adobe and custard cakes due to a stronger binding moisture in the structure of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Стан та проблеми розвитку кондитерської галузі України
    (2015) Гудима, Олена Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Аналіз діяльності головних гравців на ринку кондитерських виробів
    (2014) Савчук, Ірина Василівна
    Кондитерські вироби є групою харчових продуктів широкого асортименту, які споживаються майже усім населенням. Confectionery is a group of food a wide range consumed almost all the population.