Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Влияние массовой концентрации альдегидов на качество водки
    (2009) Кузьмин, Олег Владимирович; Козяр, Елена Николаевна; Бутенко, Ольга Григорьевна; Дубонос, Ольга Сергеевна; Чемодурова, Виктория Игоревна
    Получены математические модели для прогнозирования и управления качеством водки для одного из основных показателей – массовой концентрации альдегидов, в зависимости от условий технологического процесса. Obtained mathematical models for forecasting and managing the quality of vodka for one of the main indicators - the mass concentration of aldehydes, depending on the conditions of the technological process.
  • Ескіз
    Документ
    Планування експерименту в дослідженнях технологічних процесів виробництва оздоровчих продуктів
    (2021) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна
    Розроблення та виробництво технологій харчових продуктів оздоровчого призначення, пов’язані із проведенням складних і дорогих експериментальних досліджень, адже для вибору оптимального технологічного процесу та рецептурних інгредієнтів слід проаналізувати величезну кількість чинників у обмежені терміни. Тому актуальним є застосування методів планування експерименту, які дозволяють у багатьох випадках суттєво скоротити витрати сировини та часу на виконання досліджень. The development and production of health food technologies involves complex and expensive experimental research, as a huge number of factors must be analyzed in a limited time to select the optimal process and prescription ingredients. Therefore, it is important to use experimental planning methods, which in many cases can significantly reduce the cost of raw materials and time to perform research.
  • Ескіз
    Документ
    Обобщенный параметр оптимизации процесса создания сортировки в ликероводочном производстве
    (2008) Кузьмин, Олег Владимирович
    В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликероводочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.
  • Ескіз
    Документ
    Математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве
    (2008) Топольник, Вера Григорьевна; Кузьмин, Олег Владимирович
    В статье проведено математическое моделирование основных показателей качества процесса создания сортировки в ликеро-водочном производстве. The article is devoted to mathematical modeling of the main quality indicators of process of the process of creation sorting in alcoholic beverages production.
  • Ескіз
    Документ
    Пошук екстремуму для визначення органолептичних показників сортівки за методом крутого сходження
    (2008) Кузьмін, Олег Володимирович
    Для забезпечення стабільності процесу приготування водно-спиртової рідини, були визначені критерії оптимальності технологічного процесу і чинники, що впливають на параметри оптимізації. For providing of stability of process of preparation of water-alcohol liquid, the criteria of optimality of technological process, and factors, influencing on the parameters of optimization, were certain.