Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Математичне моделювання процесу подачі стрічки пакувального матеріалу(2019) Чепур, Максим Сергійович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович; Гнатів, Тарас ТарасовичЗапропоновано методику визначення теоретичного радіуса й махового моменту рулонів у процесах розмотування плівкового пакувального матеріалу. Наведено математичні моделі, сформульовано пропозиції щодо оптимізації процесів керування роботою функціональних модулів подачі пакувального матеріалу. A method for determining the theoretical radius and flywheel torque of coils in the process of unwinding film packaging material is proposed. Mathematical models are presented, suggestions are made for optimizing the management processes of the functional modules for the supply of packaging material.Документ Життя і творчість видатного режисера Леоніда Бикова(2017) Буравченкова, Світлана Борисівна; Хижняк, Юлія В`ячеславівнаУ роботі досліджено життєвий і творчий шлях видатного радянського кінорежисера, сценариста, кіноактора Леоніда Бикова.Документ «Їстівна» плівка як необхідна складова хлібобулочних виробів для продовження свіжості(2015) Шульга, Оксана Сергіївна; Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса ЮріївнаОсновним плівкоутворюючим компонентом було обрано крохмаль, що обумовлено його властивостями: нетоксичністю, гідрофільністю, сумісністю з природними та синтетичними речовинами. Допоміжними компонентами було обрано воду, гліцерин та еламін. Так як крохмаль є типовою гідрофільною речовиною і може містити 30-40 % зв’язаної вологи, то найбільш доступним і поширеним пластифікатором крохмалю є вода. Як пластифікатор використовували гліцерин, що ґрунтується на його здатності, завдяки підвищенню спіральної структури, крохмалю уповільнювати процеси ретроградації амілози, які призводять до погіршення якісних показників плівки під час її зберігання. Основним плівкоутворюючим компонентом було обрано крохмаль, що обумовлено його властивостями: нетоксичністю, гідрофільністю, сумісністю з природними та синтетичними речовинами. Допоміжними компонентами було обрано воду, гліцерин та еламін. Так як крохмаль є типовою гідрофільною речовиною і може містити 30-40 % зв’язаної вологи, то найбільш доступним і поширеним пластифікатором крохмалю є вода. Як пластифікатор використовували гліцерин, що ґрунтується на його здатності, завдяки підвищенню спіральної структури, крохмалю уповільнювати процеси ретроградації амілози, які призводять до погіршення якісних показників плівки під час її зберігання. The main film-forming component was selected starch, due to its characteristics: non-toxic, hydrophilic, compatibility with natural and synthetic substances. Auxiliary components was chosen water, glycerol and elamin. Since starch is typical hydrophilic substance and may contain 30-40% bound moisture, the most affordable and common plasticizer starch is water. As a plasticizer used glycerin based on its capacity by increasing spiral structure, starch amylose retrohradatsiyi slow processes that lead to the deterioration of quality indicators films during storage.Документ Зміни вмісту цукрів при пророщуванні плівчастих і голозерних сортів вівса(2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Василів, Володимир ПавловичВивчено вплив процесу солодорощення на зміни вмісту цукрів різних сортів вівса. Доведено, що при пророщуванні вміст вільних цукрів збільшується в 3-5 разів, а голозерний овес і одержаний з нього солод за вмістом крохмалю і вільних цукрів переважає плівчастий.Документ Изменение содержания сахаров при солодорощении пленочного и голозёрного сортотипов овса(2011) Мукоид, Роман Николаевич; Украинец, Анатолий ИвановичИзучено влияние процесса солодорощения на изменения содержания сахаров различных сортов овса. Доказано, что при проращивании содержание свободных сахаров увеличивается в 3-5 раз, а голозерный овес и полученный из него солод по содержанию крахмала и свободных сахаров превосходит над пленочным. The effect of the change process solodoroscheniya on the sugar content of different varieties of oats. It is proved that the germination of the content of free sugars is increased by 3-5 times, and a hull-less oat malt obtained therefrom the content of free sugars and starch exceeds over film.