Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 38
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в ресторанній справі
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано сучасні загальнодоступні методи зростання привабливості, та покращення якості надаваних послуг, запровадження нових інноваційних технологій в індустрії гостинності є основним чинником розвитку підприємств ресторанного господарства та дає можливість займати провідні позиції у ринкових сегментах та відповідати стандартам обслуговування
  • Ескіз
    Документ
    Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послуги
  • Ескіз
    Документ
    Передумови повоєнного відновлення інвестиційного потенціалу підприємств харчової промисловості
    (2023) Гривківська, Оксана Василівна
    Розкрито досвід післявоєнного відновлення всіх успішних країн: Німеччини, Японії, Південної Кореї. Проілюстровано частку промислових підприємств, які працюють на повну потужність. Обгрунтовано переваги відновлення підприємств харчової промисловості та галузі в цілому, як однієї з найоптимістичніших у національній економіці. Акцентовано увагу на логістичних проблемах експорту продукції харчових підприємств. The post-war recovery experience of all successful countries: Germany, Japan, and South Korea is disclosed. The share of industrial enterprises operating at full capacity is illustrated. The benefits of the restoration of food industry enterprises and the industry as a whole, as one of the most optimistic in the national economy, are substantiated. Attention is focused on logistical problems of exporting products of food enterprises.
  • Ескіз
    Документ
    Екологічні готелі - підприємства готельної індустрії
    (2019) Дочинець, Інга Вікторівна
    Проведено характеристику та переваги відпочинку в екологічних готелях. Сharacteristics and benefits of recreation in ecological hotels were conducted
  • Ескіз
    Документ
    Українська культура ХХ ст. як втілення промислового перевороту
    (2016) Коцюбанська, Ольга Олександрівна
    Стаття присвячена культурному розвитку українських міст за часів промислового перевороту. The abstract is devoted to the cultural development of Ukrainian city during the time of industrial revolution.
  • Ескіз
    Документ
    Рівень конкуренції на секторальних ринках харчової продукції
    (2013) Березянко, Тамара Володимирівна
  • Ескіз
    Документ
    Ринок лізингу в україні: основні переваги та тенденції розвитку
    (2017) Фоменко, Єлизавета Вікторівна
    Після відчутного просідання обсягу продажів лізингових послуг за попередні два роки в 2016 році ринок відновлювався і становив приріст в 70%. У розвинених країнах за допомогою лізингових операцій здійснюється майже третина інвестицій в основні засоби підприємств. У кризовому 2015 році частка інвестицій в Україні, здійснених через лізинг, за оцінками експертів, впала нижче 3%. За даними дослідження USAID "Лідерство в економічному управлінні", в країнах ЄС-28 для представників малого та середнього бізнесу лізинг - друге за поширеністю джерело фінансування після кредитних ліній. After tangible subsidence of sales of leasing services over the past two years in 2016, the market recovered and amounted to an increase of 70%. In developed countries, with the help of leasing operations, almost a third of investments in fixed assets of enterprises are carried out. In the crisis of 2015, the share of investments in Ukraine through leasing, according to expert estimates, has fallen below 3%. According to USAID's Leadership in Economic Management study, in the EU-28 for small and medium-sized business, leasing is the second most widespread source of funding after lending.
  • Ескіз
    Документ
    Продуктивність праці персоналу на підприємствах харчової промисловості
    (2017) Ференець, Жанна Миколаївна
    Однією з головних та найважливіших загальногосподарських та галузевих функцій в умовах вітчизняних ринкових реалій є раціональне викорис¬тання трудових ресурсів на всіх рівнях національної економіки, що сприяти¬ме виготовленню конкурентоспроможної продукції, поліпшенню економічної діяльності і зростанню прибутків працівників. Реалізація цих завдань є не-можливим без підвищення продуктивності та ефективності праці працівників. One of the main and most important general economic and branch functions in the conditions of domestic market realities is the rational use of labor resources at all levels of the national economy, which contributes to the production of competitive products, improvement of economic activity and increase of profits of employees. The realization of these tasks is impossible without increasing the productivity and efficiency of workers' work.
  • Ескіз
    Документ
    An overview of sugar industry in Ukraine
    (2017) Еvsevska, Svitlana; Molozhon, Maria