Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Influence of water hardness on the process of fermentation by Medusomyces gisevii consortium(2023) Dulka, Olha; Prybylskyi, Vitalii; Fedosov, Oleksii; Prokopyshyn, SerhiiПроведено дослідження впливу показників води на процес ферментації безалкогольного напою консорціумом Medusomyces giseviiДокумент Іnfluence of water indicators on quality kombucha(2023) Dulka, OlhaПроаналізована вплив показників технологічної води на показники якості ферментованого безалкогольного напою – комбучі.Документ Екологічна складова стратегії сталого розвитку у технологіях комбучі(2024) Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій ЛеонідовичПроаналізовано перспективу впровадження безвідходних технологій при використанні консорціуму Medusomyces gisevii