Тези доповідей, матеріали конференцій
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Kefir as a promising component of organic bread production(2024) Grin, Sergii; Makhynko, ValeriyOne of the areas for studying alternative bread product formulations in terms of their energy efficiency is the use of kefir, a lactic acid product containing live cultures of lactic acid bacteria of the genus Lactobacillus, as part of the liquid phase of the dough. Existing research on technologies and formulations using kefir confirms a positive impact on consumer qualities, organoleptic characteristics, and physicochemical properties, including the specialized bread products. And studies of functional bread products made with kefir demonstrate the resistance of probiotic substances to adverse production conditions and a positive impact on human healthДокумент Аналіз ринку органічної продукції в Україні та світі(2020) Борова, Марина Павлівна; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСитуація на ринку органічної продукції за постійно зростаючого попиту на неї змінюється дуже динамічно. Саме тому важливим є глибоке вивчення та аналіз сучасного стану розвитку цього сектору виробництва, а також важливо знати проблеми, які існують в ньому, що дасть можливість розроблювати успішні кроки для їх ефективного і оперативного подолання.Документ Органічне виробництво в Україні і світі в контексті забезпечення сталого розвитку(2019) Хоменко, Вікторія Русланівна; Соломка, Ольга МиколаївнаОбґрунтовано необхідність трансформації сільськогосподарських товаровиробників на органічні методи господарювання. Розкрито сутність органічного сільського господарства як поняття, що охоплює всі системи землеробства, що ґрунтуються на природних засобах і ресурсах, що враховують природні потреби рослинного і тваринного світу, навколишнього природного середовища, основною метою якого виступає процес виробництва екологічної (органічної) продукції, засвідченої міжнародними і національними екологічними сертифікатами. Проаналізовано переваги розвитку ринку продукції органічного сільського господарства в Україні.Документ Особливості пакування органічних харчових продуктів(2019) Кохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана СергіївнаУ тезі відображені результати літературних пошуків, присвячених виробництву та пакування органічної продукції. Було детально охарактеризовано особливості органічного виробництва, описано класифікацію пакувальних матеріалів для даної продукції та вимоги яким вони повинні відповідати . Висвітлено інформативну місію пакувальних матеріалів та особливість їх маркування. Встановлено важливість правильного підбору дизайну упаковки для органічних продуктів.Документ Certificaton of organic production(2016) Togachynska, Olga; Kotynskyy, Andriy; Strizhnova, Marianna; Ryzhykovа, MariaДокумент Органічне виробництво - тенденція сучасного розвитку АПК України(2015) Кундєєва, Галина ОлексіївнаДокумент Ринок органічної продукції в Україні(2014) Бляшук, Світлана Григорівна; Біла, Ірина СергіївнаВраховуючи ситуацію, яка склалася в Україні, коли якість життя населення постійно зменшується, зростають негативні впливи зовнішніх факторів життя, які послаблюють внутрішні захисні можливості людського організму. Саме тому в світі все більшої популярності набирає органічна продукція, яка вироблена із «чистих» інгредієнтів, із дотриманням відповідних стандартів, які підтверджують її екологічність на всіх стадіях виробництва. Given the current situation in Ukraine, where quality of life is constantly decreasing, increasing negative impact of external factors of life that weaken internal protective capabilities of the human body. That is why the world is gaining increasing popularity of organic products, generated from "clean" ingredients, in compliance with relevant standards, confirming its sustainability at all stages of production.