Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 12
  • Ескіз
    Документ
    Проблеми розвитку критичного мислення студентів технічних спеціальностей
    (2023) Махинько, Валерій Миколайович
    Сучасний фахівець, навіть у галузі технічної освіти, повинен володіти інструментами креативності й критичного мислення. На прикладі харчової промисловості нами було виділено ряд задач, що потребують для свого вирішення творчих підходів. Показано проблеми, з якими стикається технічний фахівець, розв'язуючи творчі задачі
  • Ескіз
    Документ
    Переваги впровадження zero-waste в закладах ресторанного господарства
    (2023) Дочинець, Інга Вікторівна
    Охарактеризовано екологізацію закладів ресторанного господарства шляхом використання запасних джерел енергії, так як екологізація набуває великого значення у зв’язку з потребою збереження навколишнього середовища та попитом відвідувачів на екологічно безпечні продукти та послуги
  • Ескіз
    Документ
    Common Problems in Restaurant Business
    (2017) Smirnova, Elizabeth; Starkova, Olesia
  • Ескіз
    Документ
    Сучасні тенденції у виробництві виробів оздоровчої, профілактичної та лікувально-профілактичної дії
    (2015) Лавриненко, Дмитро Олександрович; Іллючок, Антон Юрійович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович
    Проаналізовано сучасний стан раціону харчування українців та вказані заходи щодо його збалансованості. The current state of the diet of Ukrainians and indicated measures to balance.
  • Ескіз
    Документ
    Principles of leading change management
    (2014) Yaremenko, Elizabeth; Trygub, Inna
    Change management - effective management of business change and that Executive leaders, managers and front line employees, work together to successfully implement the needed process, technology or organizational changes. Управління змінами - ефективне управління діловим зміною і таке, при якому виконавчі лідери, менеджери і працівники передній лінії, працюють спільно, щоб успішно здійснювати потрібний процес, технологію або організаційні зміни.
  • Ескіз
    Документ
    Погляд на хімічну освіту згідно вимог Болонського процесу
    (2006) Полумбрик, Максим Олегович; Іщенко, Віра Миколаївна; Буряк, Надія Іванівна; Тилтіна, Людмила Іванівна
    Розглянуто проблеми, які мають місце, при впровадженні кредитно-модульної системи навчання. The problems of the introduction of ECTS system reviewed.
  • Ескіз
    Документ
    Актуальність проблеми мотивації праці на підприємстві
    (2014) Яковенко, Анастасія; Чигринець, Олена Анатоліївна
    На сучасному етапі розвитку економіки проблема мотивації праці набуває важливого значення. У міру розвитку суспільного виробництва дедалі очевиднішим стає фундаментальне значення людських ресурсів у розвитку цивілізації. Економічною наукою доведено, що за сучасних умов господарювання прогрес забезпечує людина і її мотивація. Відсутність належних стимулів до праці, неможливість досягнути поставлених цілей, нереалізовані мрії про підвищення рівня життя зумовлюють виникнення незадоволення людини своєю роботою та своїм становищем у суспільстві. Нехтування мотиваційним фактором у сфері праці призводить до зниження показників продуктивності праці, якості продукції, трудової дисципліни на кожному конкретному підприємстві. At the present stage of economic development problem of labor motivation becomes important. With the development of social production becomes more obvious fundamental importance of human resources in the development of civilization. Economic science proved that under modern conditions of economic progress provides the man and his motivation. Lack of incentives to work, inability to achieve its goals, unrealized dreams of raising living standards determine the origin of human dissatisfaction with their jobs and their status in society. Failure motivational factor at work leads to a decrease in productivity, product quality, labor discipline in each company.
  • Ескіз
    Документ
    Food industry in Ukraine: problems and prospects of development
    (2014) Malimon, Vitaliy
    Food industry unites dozens of industries, the main of which are: sugar, milk, oil and fats, bakery, confectionery, meat, alcoholic beverages, ect. Like any other industry, it has certain features. In particular products produced by food enterprises relate to essential commodities and therefore they are in constant demand (half the budgets of domestic households are spent for food). The industry has close integration connections with agriculture and thus improvement of efficiency of enterprises that belong to it is impossible without solving the problems existing today in the livestock and crop production.
  • Ескіз
    Документ
    Джерела фінансування оборотних активі
    (2003) Межинська-Бруй, Олена Юріївна
  • Ескіз
    Документ