Тези доповідей, матеріали конференцій

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7373

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Використання пряно-ароматичної сировини у технології оздоровчих харчових продуктів
    (2024) Баглюк, Максим Олександрович; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна
    Нами проведено органолептичний аналіз ряду пряних трав, обумовлено можливості застосування їх у технології оздоровчих та профілактичних продуктів.Використання пряної сировини у харчових технологіях демонструє значний потенціал для покращення якості та корисності їжі. Цей компонент не лише надає смаку та аромату, але й має цілющі властивості, сприяє зміцненню здоров'я
  • Ескіз
    Документ
    Соняшникова олія збагачена пряно-ароматною сировиною
    (2024) Кущ, Людмила Олександрівна; Усатюк, Світлана Іванівна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
    У тезах розглянуто питання використання нетрадиційної рослинної сировини для отримання біологічно цінних олій методом холодного пресування зі збереженням всього нутрієнтного потенціалу вихідної сировини. Запропонована технологія отримання рослинної олії, збагаченої біологічно активними речовинами червоного перцю, може бути рекомендована для впровадження у закладах ресторанного господарства
  • Ескіз
    Документ
    Використання ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини для отримання соусу оздоровчого призначення
    (2024) Башта (Шеремет), Алла Олексіївна; Голота, Олексій Олександрович
    Україна має значний потенціал для виробництва оздоровчих харчових продуктів завдяки своїм природним багатствам. Метою даної роботи є розроблення соусу оздоровчого призначення з використанням ягід чорної смородини та пряно-ароматичної сировини
  • Ескіз
    Документ
    Development of natural spices compositions for fermented milk products
    (2016) Yushchenko (Gonchar), Natalia; Mykoliv, Ivan; Bandura (Kuzmyk), Uliana
    Different types of spices complement each other, creating a unique flavor that distinguishes one product from another. Have been determined ratios of the components in spice compositions and have been developed spice compositions for fermented dairy products.
  • Ескіз
    Документ
    Технология растительного масла, обогащенного биологически активными веществами пряно-ароматического сырья
    (2013) Усатюк, Светлана Ивановна; Пелехова, Любовь Сергеевна; Чернякова, Татьяна Яковлевна
    В материалах представлены результаты научных исследований по обогащению растительных масел биологически активными веществами пряно-ароматического сырья. The materials deals with the results of scientific research on the enrichment of vegetable oils with biologically active substances of spicy and aromatic raw materials.