Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Дифузія як чинник розвитку інноваційного процесу(2019) Кундєєва, Галина Олексіївна; Соломка, Ольга Миколаївна; Швед, Тетяна ВолодимирівнаВ статті запропонована модель, що може бути використана для прогнозу визначення доцільності продажу новації фірмами, що створили дану новацію та з метою визначення доцільності покупки новації підприємствами, які готові її впровадити, оскільки запропонована нами модель фактично розглядає динаміку двох ринків – ринку товарів і ринку новацій. The article proposes a model that can be used to forecast the feasibility of selling an innovation by firms that created this innovation and for the purpose of determining the feasibility of buying an innovation by enterprises that are ready to implement it, since our proposed model actually considers the dynamics of two markets - the market of goods and the market of innovations .Документ Сучасний менеджмент у вирішенні проблем розвитку підприємств харчової промисловості: моделі, стратегії, технології(2022) Дунда, Світлана Петрівна; Зєніна-Біліченко, Антоніна Сергіївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Скопенко, Наталія Степанівна; Стахурська, Світлана Антонівна; Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Тур, Олеся Василівна; Турчина (Побережна), Марія Петрівна; Тюха, Ірина ВолодимирівнаУ колективній монографії розглянуті теоретичні і прикладні аспекти функціонування та розвитку підприємств харчової промисловості з урахуванням останніх наукових досліджень та практичного досвіду. Значну увагу приділено питанням формування, впровадження стратегій, моделей та технологій сучасного менеджменту задля вирішення проблем розвитку підприємств. Призначена для викладачів закладів вищої освіти, аспірантів, здобувачів, керівників, менеджерів та всіх, хто цікавиться проблемами розвитку підприємств. The collective monograph examines the theoretical and applied aspects of the functioning and development of food industry enterprises, taking into account the latest scientific research and practical experience. Considerable attention is paid to issues of formation, implementation of strategies, models and technologies of modern management in order to solve the problems of enterprise development. It is intended for teachers of higher education institutions, graduate students, applicants, leaders, managers and everyone who is interested in the problems of enterprise development.Документ Менеджмент організацій і адміністрування: теорія та практика(2020) Березянко, Тамара Володимирівна; Безпалько, Олена Вікторівна; Гринюк, Юлія Михайлівна; Грищенко, Діана Григорівна; Драган, Олена Іванівна; Євсєєва, Ірина Василівна; Ємцев, Віктор Іванович; Ємцева, Галина Федорівна; Кириченко, Ольга Миколаївна; Ковтун, Олена Анатоліївна; Кулиш, Оксана Анатоліївна; Кундєєва, Галина Олексіївна; Кутас, Олена Олександрівна; Мазник, Ліана Валеріївна; Марченко, Валентина Миколаївна; Маршаленко, Маріанна Петрівна; Мостенська, Тетяна Леонідівна; П'янкова, Оксана Василівна; Пєтухова, Ольга Михайлівна; Піменов, Сергій Анатолійович; Піменова, Олена Володимирівна; Пузина, Аліна Олександрівна; Рибак, Надія Олексіївна; Скопенко, Наталія Степанівна; Соломка, Ольга Миколаївна; Стахурська, Світлана Антонівна; Тертична, Любов Іванівна; Федулова, Ірина Валентинівна; Филюк, Галина Михайлівна; Чеснік, Наталія Миколаївна; Юрій, Едуард ОлександровичУ колективній монографії розглянуті теоретичні і прикладні аспекти менеджменту організацій і адміністрування, визначені проблеми та перспективи їх розвитку. Значну увагу приділено питанням розвитку, формування, впровадження стратегій, моделей, технологій сучасного менеджменту і прогресивним підходам до соціальної відповідальності менеджменту підприємств. Призначена для викладачів закладів вищої освіти, аспірантів, здобувачів, керівників, менеджерів та всіх, хто цікавиться проблемами менеджменту організацій і адміністрування. The collective monograph examines the theoretical and applied aspects of management of organizations and administration, identifies problems and prospects for their development. Considerable attention is paid to the development, formation, strategies implementation, models, technologies of modern management and approaches to social responsibility of enterprise management. It is predesignated for teachers of higher education, graduate students, applicants, managers, and everyone interested in the problems of organizational management and administration.Документ М’ясна галузь(2013) Кундєєва, Галина ОлексіївнаВикладені результати досліджень сутності національної продовольчої безпеки та факторів, що впливають на її стан. Проаналізований стан м’ясної галузі та запропоновані рекомендації щодо покращення забезпечення населення країни м'ясопродуктами. The results of investigations of the essence of national food security and the factors affecting its status. The state of the meat industry and offered recommendations to improve the country's population providing meat productsДокумент Формування попиту на продукти харчування як вирішення продовольчої безпеки(2010) Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянуто формування доходів населення та їх розподіл як чинник ринкового попиту на продовольчі товари, що обумовлює продовольчу безпеку домогосподарств саме за рахунок економічної доступності продуктів харчування для громадян. Запропоновані заходи фіскальної політики держави з метою стабілізації попиту на продукти харчування. Forming of profits of population and their distribution as a factor of market demand is considered on food stuffs, that stipulates food safety of домогосподарств exactly due to economic availability of foods of feed for citizens. The offered measures of fiscal policy of the state are with the aim of stabilizing of demand on foods of feed.Документ Інноваційний потенціал підприємств(2010) Федулова, Ірина Валентинівна; Кундєєва, Галина ОлексіївнаРозглянуто проблеми визначення, формування структури, аналізу, управління, розвитку і оцінки інноваційного потенціалу промислового підприємства. Сonsidered problem definition, structure formation, analysis, management, development and evaluation of innovative capacity of industrial enterprises.