Монографії, підручники, навчальні посібники
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7375
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Пакувальне обладнання. Кн. 3. Обладнання для обробки транспортних пакетів(2006) Гавва, Олександр Миколайович; Беспалько, Анатолій Петрович; Волчко, Анатолій ІвановичУ книзі «Обладнання для обробки транспортних пакетів» наведено терміни, визначення, класифікації, будова і принцип роботи типових конструкцій пристроїв і механізмів в пакетоформувальних і пакеторозформувальних машин, машин для скріплення транспортних пакетів, а також робототехнічних комплексів, що застосовуються у процесах пакування. Матеріал книги базується на власних розробках авторів, результатах досліджень і практичному досвіді, одержаному під час впровадження пакувального обладнання як в Україні, так і за її межами. Книга може бути використана як навчальний посібник для студентів, аспірантів та як довідник для проектувальників, керівників пакувальних дільниць, механіків. Іn the book "The equipment for processing transport packets" given terms, definitions, classification, structure and operation of typical designs of devices and mechanisms paketoformirujushchee and paketorozformuvalnih machines, binding machine transport packets, as well as robotic systems used in the packaging process. The material of the book is based on the authors' own developments, results of research and practical experience gained in the implementation of packaging equipment in Ukraine and abroad. The book can be used as a textbook for students and as a reference for designers, managers packing stations, mechanics.Документ Пакувальне обладнання. Кн. 1. Обладнання для пакування продукції у споживчу тару(2008) Гавва, Олександр Миколайович; Беспалько, Анатолій Петрович; Волчко, Анатолій ІвановичУ книзі «Обладнання для пакування продукції у споживчу тару» наведено терміни та визначення процесів і операцій пакування і робочих органів обладнання. В доступному для сприйняття вигляді наведена класифікація пакувального обладнання, загалом обладнання для пакування продукції у споживчу тару, його функціональних модулів (дозування, фасування, виготовлення тари, закупорювання, етикетування), будова і принцип роботи типових конструкцій робочих органів, що виконують основні і допоміжні операції. Матеріал книги базується на власних розробках авторів, результатах досліджень і практичному досвіді, одержаному під час розробки і впровадження пакувального обладнання як в Україні, так і за її межами. Книга може бути використана як навчальний посібник для студентів, аспірантів та як довідник для проектувальників, керівників пакувальних дільниць, механіків. In the book "The equipment for packing in consumer packaging," given the terms and definitions of processes and packaging operations and the working bodies of the equipment. In an accessible form for the perception shows the classification paku¬valnogo equipment, general equipment for the packaging of products in consumer packaging, its functional modules (dosage, packaging, production of packaging, sealing, labeling), the structure and operation of typical designs of workers performing core and auxiliary operations. The material of the book is based on the authors' own developments, results of research and practical experience gained during the development and implementation of packaging equipment in Ukraine and abroad. The book can be used as a textbook for students and as a reference for designers, managers packing stations, mechanics.Документ Пакувальне обладнання. Кн. 2. Обладнання для групового пакування(ІАЦ "Упаковка", 2007) Гавва, Олександр Миколайович; Беспалько, Анатолій Петрович; Волчко, Анатолій ІвановичУ книзі «Обладнання для групового пакування» наведено терміни, визначення, класифікації, будова і принцип роботи типових конструкцій пристроїв і машин для групового пакування штучних і пакованих виробів у транспортну тару та обгортковий матеріал (папір, термоусаджувальні і розтягувальні полімерні плівки), а також у тару- устаткування. Матеріал книги базується на власних розробках авторів, результатах досліджень і практичному досвіді, одержаного під час впровадження пакувального обладнання як в Україні, так і за її межами. Книга може бути використана як навчальний посібник для студентів, аспірантів та як довідник для проектувальників, керівників пакувальних дільниць, механіків. In the book "Equipment for group packages" are terms, definitions, classification, structure and principle of the common designs of devices and machines for group packing piece and packing products in shipping containers and wrapping materials (paper, with figures and roztyahuvalni polymer films), as well as taru- equipment. The material of the book is based on its own design authors, the results of research and practical experience obtained during the implementation of packaging machines both in Ukraine and abroad. The book can be used as a textbook for students and as a reference book for designers, managers packing stations, mechanics.Документ Технології цукропродуктів і цукрозамінників(Українець, А. І. Технології цукропродуктів і цукрозамінників : навч. посіб. / А. І. Українець, Н. І. Штангеєва, Л. С. Клименко.– К.: НУХТ, 2009.– 231 с., 2009) Українець, Анатолій Іванович; Штангеєва, Надія Іванівна; Клименко, Лариса СтепанівнаНаведено матеріали світових досягнень науки і техніки в галузі технології цукропродуктів і цукрозамінників, сучасні класифікації солодких речовин, описано властивості цукропродуктів і цукрозамінників, їх застосування та вплив на організм людини. Кожен розділ посібника закінчується запитаннями для самоперевірки, що дає змогу акцентувати увагу студентів на головних аспектах дисципліни. Для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів, що готують фахівців для харчової промисловості, може бути корисним для аспірантів, наукових працівників і керівників підприємств харчової промисловості. The materials of the world's scientific and technological achievements in technology sugar product and substitutes, modern classification of sweet substances described properties sugar product and substitutes , their use and effects on the human body. Each chapter ends with questions to guide self, allowing students to focus on the main aspects of the discipline. For students of technological specialties of higher educational institutions that train specialists for the food industry can be useful for graduate students, researchers and leaders of the food industry.Документ Бренди та торгові марки: сутність понять, функції, класифікація(2012) П'янкова, Оксана ВасилівнаДослідженно поняття „торгова марка” та „бренд”, проаналізовано спільні та відмінні характеристики, досліджено функції, розглянуто класифікацію. Explorer the concept of brand and brand, analyze common and distinctive features, consider the function and classification.