Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
23 результатів
Результати пошуку
Документ Зміни хімічного складу при солодорощенні рису(2014) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Білокур, Л. О.; Скидан, В. О.Досліджено технологічні процеси при виготовленні рисового солоду, який буде застосовуватися у виробництві безглютенових продуктів і вивчено зміни хімічного складу рису при солодорощенні. В процесі дослідження перевірили повноту оцукрювання, визначили кестрактивність за допомогою пікнометра, вміст редукуючих речовин – йодометричним методом, вміст амінного азоту – мідним способом, кислотність – прямим титруванням з фенолфталеїном та колір - колориметричним титруванням.Документ Вплив температури пророщування рису на показники його солоду(2014) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена ВолодимирівнаВизначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів; Defined physical parameters and chemical composition of 7 local rice varieties. It is shown the possibility of producing them as raw material for malt ahlyutenovyh medical and dietetic foods.Документ Солодорощення вівса(1997) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Сугулова, Наталія ПавлівнаПеревірка рекомендованих режимів у виробничих умовах Київського пивзаводу №2 показала, що його дотримання за умови пророслості зерна не нижче 80% забезпечує одержання солоду з високими технологічними показниками. Testing recommended regimens in the working environment of the Kiev brewery number 2 showed that its compliance with sprouted grains at least 80% malt provides reception of high performance.Документ Нова сировина для квасного сусла(1997) Сугулова, Наталія Павлівна; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Ємельянова, Ніна ОлександрівнаЗаміна дефіцитного пивоварного ячменю і солоду на дешевий шестирядний та солод з нього, сприяє зниженню собівартості концентрату квасного сусла. Replacement of deficit malting barley and malt for a cheap six-row malt and out of it, helping to reduce the cost of kvass wort concentrate.Документ Цукри вівсяного солоду(2013) Василів, Володимир Павлович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Бойко, Юрій ІвановичСтаття присвячена вивченню впливу процесу солодорощення на зміни вмісту цукрі різних сортів вівса. The paper is devoted to study of mpact of the malting process on sugar content changes of different varieties of oats.Документ Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду(2011) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена ВолодимирівнаДосліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.Документ Сировина для безглютенових харчових продуктів(2012) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Чумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Скидан, В. О.Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів.Документ Овес голозерний – сировина для лікувально-дієтичних продуктів(2010) Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Свидинюк, Іван МиколайовичЗа вмістом білкових речовин і жиру голозерний овес значно переважає звичайний, а вміст клітковини в голозерному вівсі у п'ять разів менший, ніж у звичайному. Завдяки таким особливостям хімічного складу зерна голозерний овес може бути цінною сировиною для виготовлення лікувально-дієтичних харчових продуктів.Документ Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах(2002) Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Верхградська, Міра Аркадіївна; Луцик, Юрій ПавловичКрохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.Документ Промисловий апарат барабанного типу для виробництва солоду(2010) Ємельянова, Ніна Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Мукоїд, Роман Миколайович; Неретін, Ігор Миколайович; Пехтєрєв, Ігор ЄвгеновичСтаття присвячена розробленню нового промислового апарата для одержання солоду. Разкрито переваги сконструйованого апарата над існуючими на сьогоднішній день. This article is devoted to development of a new industrial unit to produce malt. Razkryto advantages over existing apparatus constructed to date.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »