Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Колір – один із основних показників якості рожевих столових вин
    (2011) Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Ларін, Віталій Володимирович
    Представлені результати досліджень впливу технології рожевих столових вин на отримання оптимальних характеристик якості кольору.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив оклеючих матеріалів на стабільність кольору рожевих столових виноматеріалів
    (2011) Білько, Марина Володимирівна; Тенетка, Аліна Іванівна; Ткаченко, О. Б.
    Представлені результати досліджень впливу різних комбінацій оклеюючих препаратів закордонного виробництва на зміну кольорових характеристик рожевих столових виноматеріалів.
  • Ескіз
    Документ
    Деякі аспекти технології рожевих столових вин
    (2012) Білько, Марина Володимирівна
    Встановлені діапазони варіювання показників, які характеризують колір рожевих столових вин різної ступені окисненості. Досліджені технологічні прийоми, що формують відтінки кольору рожевих вин.