Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Оздоровлюйтесь макаронами
    (1999) Смешко, І. А.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Волощук, Галина Іванівна; Ширкунова, Олена Валеріївна
    Охарактеризовано харчову цінність макаронних виробів, збагачених нутрієнтами овочевих та ягідних порошків, а також борошном бобових культур: соєвим, люпиновим, з солоду гороху. It was given the characteristic of food value macaroni products, which were enriched by nutrients of vegetable and berry powders, flour from leguminous plants: soy, lupine, pea malt.
  • Ескіз
    Документ
    Вплив дисперсності овочевих порошків на технологію виготовлення та якість макаронних виробів
    (2000) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Волкова, Галина Анатоліївна; Юрчак, Віра Гаврилівна
    Показано переваги впливу високодисперсних овочевих та ягідних порошків порівняно з крупнодисперсними. Вивчено вплив дисперсності овочевих порошків на процеси замісу тіста та пресування макаронних виробів. It was shown advantages of the influence fine-grained vegetable and berry powders in comparison with large-grained. It was studied the dispersion of powders on processes mixing of the dough and pressing of macaroni products.
  • Ескіз
    Документ
    Шляхи підвищення якості макаронних виробів
    (1999) Волощук, Галина Іванівна; Кочура, Н. М.; Юрчак, Віра Гаврилівна
    Досліджено вплив високодисперсних та крупнодисперсних овочевих порошків на якість макаронних виробів, властивості тіста та клейковини. Показано, що ефективніше використовувати високодисперсні порошки.