Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Аналіз потенціалу робочих газів в шарі зерна(2017) Гапонюк, Ігор ІвановичВ роботі викладено результати теоретичних досліджень кінетики та динаміки параметрів робочих газів в шарі зерна і в часі. Показано зв'язок перемінних параметрів робочих газів на рушійний потенціал взаємодії фазових середовищ. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах з зерновими продуктами. The results of theoretical researches of kinetics and dynamics of parameters of working gases are in-process expounded in the layer of grain and in time. The association of in-out parameters of working gases is shown on motive potential of cooperation of phase environments. Results can be drawn on in scientific and practical spheres with cereal products.Документ Аналіз сорбції вологи середніх розмірів зернин(2017) Гапонюк, Ігор ІвановичВ роботі викладено результати теоретичних досліджень особливостей процесів сорбції і десорбції вологи капілярних тіл розміром до 0,014 м та більшої активної поверхні. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах з зерновими продуктами.The results of theoretical researches of features of processes of persorption and desorption of moisture of capillary bodies are in-process expounded by a size a to 0,014 m and greater active surface. Results can be drawn on in scientific and practical spheres with cereal products.Документ Кінетика сорбції вологи дрібних фракцій зерна(2017) Гапонюк, Ігор ІвановичВ роботі викладено результати теоретичних досліджень особливостей процесів сорбції і десорбції вологи капілярних тіл розміром до 0,003 м та більшої активної поверхні. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах з зерновими продуктами. The results of theoretical researches of features of processes of persorption and desorption of moisture of capillary bodies are in-process expounded by a size a to 0,003 m and greater active surface. Results can be drawn on in scientific and practical spheres with cereal products.