Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю
    (2014) Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковбаса, Володимир Миколайович
    Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. The results of investigations of the basic physical and chemical properties of swollen starch samples obtained by modifying native starch of various origin are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Натуральна основа для киселю швидкого приготування
    (2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Наведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. The article presents the results of studies of formulations of instant cooking food concentrates of kissel enriched with biologically active substances.
  • Ескіз
    Документ
    Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів
    (2017) Костенко, Анастасія; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Викладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.
  • Ескіз
    Документ
    Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів
    (2011) Літвяк, Владімір Владіміровіч; Лісовська, Д. П.; Грабовська, Олена Вячеславівна
    Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.