Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Цукрозамінники та підсолоджувачі у кондитерських виробах(2007) Калакура, Марія Михайлівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаНаведено характеристику цукрозамінників. Розроблено печиво, пряники, кекси з використанням фруктози. Досліджено вплив фруктози на структуру тіста та готових виробів, тривалість термообробки. The characteristics of sugar replacers were showed. Cookies, cakes, muffins with fructose were developed. The influence of fructose on the structure of the dough and products, the duration of treatment was researched.Документ Кондитерські вироби та здоров'я людини(2009) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПредставлено розробки кондитерських виробів: з застосуванням цукрозамінників (лактитол, ізомальт) з низьким глікемічним індексом; зі зниженою на 25% калорійністю; з застосуванням низки фізіологічно функціональних сировинних інгредієнтів.Документ Цукрозамінники нового покоління в кондитерському тісті(2007) Дорохович, Вікторія ВіталіївнаПроаналізовано наявні на ринку України цукрозамінники, визначено їх вплив на реологічні характеристики різних видів тіста та якість готових виробів.Документ Цукрозамінники і підсолоджувачі, їх переваги та недоліки з позиції їх використання у виробництві кондитерських виробів(2007) Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна; Дорохович, Вікторія ВіталіївнаОсновною традиційною сировиною для виробництва кондитерських виробів є цукор (сахароза). Проте цукор у виробництві кондитерських виробів виконує роль не тільки носія солодкого смаку, але і структуроутворювача.