Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження реологічних властивостей заварок і хмельових заквасок(2012) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Яйко, М. О.Досліджено реологічні властивості заварок, приготовлених за співвідношення борошна і хмельового відвару 1:2 та 1:3, і хмельових заквасок з їх використанням. Визначена в’язкість заварок після заварювання та оцукрення, заквасок з різним вмістом борошна 6 та 12 % після замішування та бродіння. The rheological properties of welding that were prepared with proportion of flour and extract 1:2 and 1:3 and hop leaven have been researched. The welding viscosity after kneading and saccharification has been determined as well as leaven with flour content 6 and 12 % after kneading and fermentation.Документ Дослідження реологічних характеристик клейстерів окисненого крохмалю(2010) Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Парняков, Олексій СергійовичНаведено результати досліджень структурно-механічних характеристик клейстерів крохмалю, окисненого пероксидом водню за типовою схемою та з використанням поля НВЧ. Встановлено вплив концентрації крохмалю на утворення структурованих систем.Документ Дослідження структурно-механічних властивостей емульсій для пряників з використанням житньо-солодового екстракту(2012) Дробот, Віра Іванівна; Ігнатченко, Д. Ю.; Прокопенко, Алла Дмитрівна; Ковалевська, Єлизавета ІванівнаДосліджено структурно-механічні властивості емульсій для заварних пряників з використанням житньо-солодового екстракту.Документ Дослідження фізико-хімічних властивостей меду різного походження(2012) Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Воловик, Людмила Сергіївна; Максімова, Ірина Миколаївна; Ковалевська, Н. О.; Янюк, Тетяна ІванівнаДосліджено електропровідність, кислотність, pH, в’язкість, масову частку води і відновлюючих сахарів, діастазне число та органолептичні показники для гречаного, соняшникового, квіткового і акацієвого меду врожаю 2011 року, зібраних у Вінницькій області. Визначено характер процесів структуроутворювання в цих зразках. Отримані результати порівняні з данними національних стандартів України.