Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Документ Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського(2013) Мацко, Олександр Петрович; Лензіон, Валентин Йосипович; Лензіон, Сергій Валентинович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Коваль, Ольга ВолодимирівнаУ статті наведено інформацію щодо енергозбереження і рекуперації теплової енергії в технологіях виробництва на ділянці обробки холодом шампанізованого вина. Сучасне ефективне обладнання для теплообміну навіть за обмежених температурних перепадів дозволяє здійснювати безперервний процес зі стабілізацією термодинамічних параметрів вхідних і вихідних потоків. викладено переваги апаратурного забезпечення технологічних процесів.Документ Особливості взаємодії однонаправлених і різнонаправлених газорідинних потоків(2009) Піддубний, Володимир Антонович; Лензіон, Сергій ВалентиновичНаведено аналітичний опис взаємодії рідинних і газових потоків різного спрямування стосовно масообмінних систем. Analytical description of co-operation of liquid and gas streams of a different direction is resulted in relation to the еxchange by the masses systems.Документ Інтенсифікація масообмінних процесів в системах транспортних потоків харчових виробництв(2009) Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Якимчук, Микола Володимирович; Лензіон, Сергій Валентинович; Шевченко, Олександр ЮхимовичНаведена інформація, що стосується використання масових сил для інтенсифікації масо обмінних процесів в транспортних потоках. Provides information related to the use of mass forces to intensify mass transfer processes in the transport stream.Документ Гідродинамічні методи інтенсифікації масообмінних процесів і гомогенізації середовищ(2009) Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович; Лензіон, Сергій Валентинович; Шевченко, Олександр ЮхимовичРозглянуті взаємодія потенціального поля і сил інерції с точки зору їх оцінки як факторів інтенсифікації масообміну. Influence of the potential fields of forces of inertia from point of their estimation as factors of intensification of еxchange by the masses.Документ Визначення параметрів пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв(2009) Соколенко, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Лензіон, Сергій Валентинович; Якимчук, Микола Володимирович; Білик, Олена АнатоліївнаВизначено ефективні параметри пневматичних і гідравлічних систем харчових виробництв такі як швидкість для газових потоків - 20-25 м/с, для рідинних потоків – 0,8-1,2 м/с, використання частотних регуляторів.