Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження основних фізико-хімічних властивостей набухаючих видів крохмалю(2014) Пічкур, Віталій Яковлевич; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена Вячеславівна; Ковбаса, Володимир МиколайовичНаведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. Наведено результати досліджень основних фізико-хімічних властивостей зразків набухаючого крохмалю, отриманого шляхом модифікації нативного крохмалю різного походження. The results of investigations of the basic physical and chemical properties of swollen starch samples obtained by modifying native starch of various origin are presented.Документ Натуральна основа для киселю швидкого приготування(2017) Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаНаведено результати досліджень рецептур харчоконцентратів киселів швидкого приготування, збагачених біологічно активними речовинами. The article presents the results of studies of formulations of instant cooking food concentrates of kissel enriched with biologically active substances.Документ Розроблення рецептури фруктової начинки для борошняних кондитерських виробів(2017) Костенко, Анастасія; Лисий, Олександр Віталійович; Грабовська, Олена ВячеславівнаВикладено результати дослідження властивостей фруктових начинок на основі стабілізаційних систем з пектину і модифікованого крохмалю. The results of research on the properties of fruit fillings on the basis of stabilization systems from pectin and modified starch are presented.