Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Оптимізаційне моделювання процесу зберігання м'яса(НУХТ, 2004) Масліков, Максим Михайлович; Мезенцев, М. В.Створено математичну модель для вибору оптимальних умов холодильного зберігання м'яса, що базується на вартісних показниках. З її допомогою проведене оптимізаційне моделювання зберігання м'яса. Mathematical model for optimization of meat cool storage conditions are developed. It bases on cost indicators. Optimization of meat storage made with this model.Документ Математична модель тепловологопереносу в масиві цукру-піску при тривалому зберіганні(УкрІНТЕІ, 1998) Масліков, Максим Михайлович; Прядко, Микола ОлексійовичЗапропонована модель тепломасообміну у штабелі цукру-піску під час тривалого зберігання на базі нового потенціала вологопереносу. Model of Heat-mass transfer in bulk of sugar is proposed. It based on the new mass-transfer potential.Документ Дослідження зміни температур у штабелі цукру при зберіганні(УкрІНТЕІ, 1998) Масліков, Максим Михайлович; Прядко, Микола ОлексійовичОписано дослід з визначення температурно-вологісних режимів зберігання цукру-піску, проведений на Шамраївському цукровому заводі. Наведено результати досліду: зміни температур всередині штабеля цукру-піску, у складі та у навколишньому повітрі, а також зміни показників якості цукру The experiment to determine the temperature and humidity conditions of storage of sugar held at the Shamraevsky sugar factory is described. The results of experiment: temperature changes inside the stacks of sugar, in the warehouse and in the ambient air, as well as qualitative indicators of sugar.Документ Холодильне оброблення птиці та яєць(2007) Масліков, Максим МихайловичОписані сучасні технології та обладнання для холодильного оброблення м’яса птиці. Наведені рекомендовані режими охолодження, заморожування та холодильного зберігання м’яса птиці, яєць, яйцепродуктів. Modern technologies and equipment for refrigerating chicken are described. Recommendation about optimal regimes of cooling, freezing, refrigerated storage of chicken meat, eggs, egg-products are considered.