Статті
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Алгоритм імітаційної моделі роботи вакуум-апарата для уварювання цукрових утфелів(2006) Коцюбанський, Андрій Миколайович; Мирончук, Валерій ГригоровичУ статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального проведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарата. Розглянуто алгоритм побудови та функціонування імітаційної моделі. The article considers the question of searching and achievement optimal of sucrose crystallization process by creating a simulation model of the vacuum apparatus. The algorithm of construction and operation of the simulation models.Документ Імітаційна модель роботи вакуум-апарату, вплив початкового набору на процес кристалізації цукрози(2007) Коцюбанський, Андрій Миколайович; Мирончук, Валерій ГригоровичУ статті розглянуто питання пошуку та досягнення оптимального ведення процесу кристалізації цукрози шляхом створення імітаційної моделі роботи вакуум-апарату. Розглянуто вплив величини початкового набору на процес кристалізації цукрози.Документ Імітаційне моделювання кристалізації охолодженням утфелю останнього продукту(2012) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана Анатоліївна; Картава, Марина М.На основі рівнянь матеріального балансу та уявлень про процес кристалізації утфелю останнього продукту охолодженням як об’єкт технології, побудована імітаційна модель цього процесу, за допомогою якої проведено обчислювальні експерименти. За результатами цих експериментів отримані експоненційні аналітичні залежності зміни характеристик утфелю в процесі кристалізації охолодженням, а саме вмісту кристалів, маси, чистоти та масової частки сухих речовин міжкристального розчину. Доведено, що результати експерименту за розробленою імітаційною моделлю повністю відображають характер перебігу процесу кристалізації сахарози охолодженням. Based on the equations of material balance and understanding of the process of cooling crystallization massecuite of last product as technology object simulation model of the process has been constructed by which computational experiments has been conducted. According to the results of these experiments obtained exponential dependence of the analytical characteristics of massecuite during cooling crystallization, namely the content of crystals, weight, purity and mass fraction of solids of the syrup. It is proved that the results of an experiment developed a simulation model fully reflect the nature of the process of crystallization of sucrose cooling.Документ Аналіз процесу уварювання цукрових утфелів на основі імітаційного моделювання(2011) Мирончук, Валерій Григорович; Єщенко, Оксана АнатоліївнаПобудована імітаційна модель процесу уварювання утфелів, проведено обчислювальні експерименти, в результаті яких отримано експоненційні аналітичні залежності зміни технологічних і масових характеристик в процесі уварювання цукрових утфелів та встановлено спільність між коефіцієнтами аналітичних закономірностей зміни технологічних характеристик.