Статті

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7372

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Солод з тритікале
    (2001) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Розробка ресурсозберігаючої технології солоду й пива з викорис­танням нетрадиційних видів сирови­ни - важливий напрямок у роз­в'язанні актуальних проблем пивоварної галузі. Development of resource-saving technologies and malt beer using unconventional raw materials - important direction in solving the pressing problems of the brewing industry.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості технології пива на мініпивоварнях
    (2001) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Виробництво пива на мініпивоварнях України буде розширюватись, а кількість мініпивова- рень — збільшуватись. Ці тенденції розвитку пиво­ варіння в нашій країні сприятимуть безперебійному постачанню свіжого, високоякісного пива населенню окремих міських мікрорайонів і населених пунктів у сільській місцевості.Проведені дослідження і перевірка їх результатів у промислових умовах дали можливість запропону­ вати мініпивоварням високоефективну технологію. Manufacture of beer microbreweries in Ukraine will expand and the number minipyvova- Rainier - increase. These trends of beer cooking in our country promote uninterrupted supply of fresh, quality beer public some city neighborhoods and towns rural mistsevosti.Provedeni research and verification of the results in industrial conditions made ​​it possible to propose wool microbreweries enabling technologies.
  • Ескіз
    Документ
    Оптимізація сушіння тритікалевого солоду
    (2002) Москальова, Людмила Миколаївна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Удодов, Сергій Олександрович
    За даними Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла, для успішної селекції тритікале необхідно постійно розширювати генофонд, синтезувати нові фор­ ми, збільшувати обсяги вихідного матеріалу. Тому ос­ таннім часом на основі використання досягнень генети­ ки в селекції тритікале одержано нові позитивні резуль­ тати. Найбільш результативний метод створення вихід­ ного матеріалу тритікале - біологічний, який дає змогу включати в синтез нових алоплоїдів сорти м'якої пшени­ ці. жита й тритікале та одержати перспективніші гексап- лоїдні форми, а також значно розширити генофонд ви­ хідного матеріалу. According to the Institute Mironivskyi wheat behalf VM Crafts for successful breeding triticale must continuously expand the gene pool, synthesize new forms we increase the volume of source material . Therefore, the oc- Tanna time through the use of genetic advances ing in the selection of new triticale obtained positive results Tats . The most effective method for creating output ing material triticale - biology, which allows include the synthesis of new varieties of soft wheat aloployidiv these. rye and triticale and obtain promising heksap - loyidni shape and expand the gene pool you material derivatives
  • Ескіз
    Документ
    Зручні міні-комплекси для виготовлення пива розробили науковці спільно з фахівцями "Кий-пиво"
    (2000) Москальова, Людмила Миколаївна; Удодов, Сергій Олександрович; Домарецький, Віталій Афанасійович
    Нове сучасне технологічне облад­нання для міні-пивоварень, яке задо­вольняє усі технологічні, санітарно-гігієнічні,екологічні та економічні ви­моги, розробила фірма "Кий-пиво" разом з кафедрою біотехнології про­дуктів бродіння Українського держав­ного університету харчових техно­логій.